Uw tijdlijn weergeven of bewerken

Met de tijdlijn in Google Maps kunt u de plaatsen vinden die u heeft bezocht en de routes bekijken die u heeft afgelegd. Uw tijdlijn is privé en alleen voor u zichtbaar.

Bekijken waar u bent geweest

U kunt zien hoe ver u heeft gereisd en hoe u van plaats naar plaats bent gereisd, bijvoorbeeld te voet of met de fiets, de auto of het openbaar vervoer. Of de afstanden op uw tijdlijn in mijlen of kilometers worden gemeten, hangt af van uw land.

1. Open Google Maps.
  2. Log in met hetzelfde Google-account dat u op uw mobiele apparaat gebruikt.
  3. Klik in de linkerbovenhoek op Menu Menu.
  4. Klik op 'Mijn tijdlijn' Tijdlijn.
  5. Als u een andere dag of maand wilt bekijken, klikt u bovenaan op DAG.
  6. Kies de dag die u wilt weergeven.

Tip: Als u plaatsen wilt zien die u onlangs heeft bezocht, klikt u op Menu Menu en vervolgens Mijn plaatsen en vervolgens Bezocht.

Uw tijdlijn bewerken

Als een plaats op uw tijdlijn niet klopt, kunt u de locatie bewerken en aangeven wanneer u er was.

1. Ga op uw computer naar Mijn tijdlijn.
  2. Zoek de plaats die u wilt wijzigen op uw tijdlijn en klik op de pijl-omlaag.
  3. Kies de juiste plaats of zoek naar een plaats in het zoekvak.
  4. Als u wilt bewerken wanneer u er was, klikt u op de tijd.

Foto's verwijderen

Als u foto's uploadt naar Google Foto's, worden deze op uw tijdlijn weergegeven. Als u foto's van uw tijdlijn verwijdert, worden deze niet verwijderd uit Google Foto's.

1. Ga op uw computer naar Mijn tijdlijn.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van een foto die u wilt verwijderen op het vinkje.
  3. Kies Foto verwijderen.

Een dag verwijderen

Belangrijk: Wanneer u locatiegegevens verwijdert, is dat permanent. U kunt deze niet opnieuw bekijken.

1. Ga op uw computer naar Mijn tijdlijn.
  2. Klik op de dag die u wilt verwijderen.
  3. Ga naar het venster aan de linkerzijde en klik in de rechterbovenhoek op Verwijderen Verwijderen.
  4. Kies Dag verwijderen.

Locatiegeschiedenis verwijderen

Belangrijk: Wanneer u locatiegegevens verwijdert, is dat permanent. U kunt deze niet opnieuw bekijken.

Volg onderstaande stappen om uw locatiegeschiedenis te verwijderen.

1. Ga op uw computer naar Mijn tijdlijn.
  2. Klik in de rechterbenedenhoek op Verwijderen Verwijderen. U kunt ook op Instellingen Instellingen klikken.
  3. Kies Volledige Locatiegeschiedenis verwijderen.

Locatiegeschiedenis inschakelen of onderbreken

Als u Locatiegeschiedenis inschakelt, houdt Google uw locatiegegevens en plaatsen bij in uw Google-account. Volg onderstaande stappen om Locatiegeschiedenis in te schakelen of te onderbreken:

1. Ga op uw computer naar Mijn tijdlijn.
  2. Klik op Instellingen Instellingen en vervolgens Locatiegeschiedenis inschakelen of Locatiegeschiedenis onderbreken.

Tips en trucs

Uw thuis- en werkadres op de tijdlijn bekijken

Als u uw thuisadres en uw werkadres heeft opgeslagen, worden deze weergegeven op uw tijdlijn.

Informatie over hoe u uw thuisadres en uw werkadres instelt.