Tidslinjen i Google Maps

Du kan se og administrere oplysninger om din Placeringshistorik via Tidslinjen i Google Maps, som er tilgængelig for både mobil- og computerbrugere. På din Tidslinje kan du redigere bestemte poster fra din Placeringshistorik, slette oplysninger fra tidsintervaller eller slette alle dine data for Placeringshistorik. Din Tidslinje er privat, så det er kun dig, der kan se den.

Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sætter Placeringshistorik på pause eller sletter placeringsdata fra Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig placeringsdata i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Placeringsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Google Søgning og Google Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

Bemærk! Tidslinje er i øjeblikket ikke tilgængelig i Sydkorea. Du kan slå Placeringshistorik til eller sætte den på pause direkte fra din Aktivitetsadministration, og du kan slette dine data for Placeringshistorik her.

Se dine rejser

Du kan se, hvor langt du har rejst, og hvordan du er kommet fra sted til sted, f.eks. til fods, på cykel, i bil eller med offentlig transport. Afstandene på din Tidslinje måles i miles eller kilometer baseret på dit land.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Log ind med samme Google-konto som den, du bruger på din mobilenhed.
  3. Klik på Menu menuen øverst til venstre.
  4. Klik på Tidslinje Tidslinje.
  5. Vælg en dag, en måned og et årstal øverst for at se en anden dato.

Tip: For at se steder, du har besøgt for nylig, skal du klikke på Menu menuen og derefter Dine steder og derefter Besøgte.

Se din hjemme- og arbejdsadresse på Tidslinje

Hvis du har gemt din hjemme- og arbejdsadresse, kan du se disse på din Tidslinje. Disse oplysninger bruges muligvis også i andre Google-produkter og -tjenester ud over Tidslinje.

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver din hjemme- og arbejdsadresse.

Rediger Tidslinje

Hvis der er fejl i et sted på din Tidslinje, kan du redigere det pågældende sted og tidspunktet for dit besøg. Det kan du gøre ved at aktivere Web- og appaktivitet:

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Find det sted, du vil ændre på din Tidslinje, og klik på pil ned Nedadvendt pil.
  3. Vælg det relevante sted, eller brug søgefeltet til at søge efter et sted.
  4. Hvis du vil redigere, hvornår du var der, skal du klikke på tidspunktet.

Bemærk! Hvis web- og appaktivitet er slået fra, kan du ikke redigere steder eller aktiviteter på din Tidslinje, men du kan slette en dag eller hele din Placeringshistorik.

Se Google Fotos på Tidslinje

Du kan vælge at knytte din Google Fotos-konto til din Tidslinje. Hvis du gør dette, vises billeder vises på din Tidslinje, når de uploades til Google Fotos. Følg disse trin for at administrere, om dine Google Fotos vises på din Tidslinje:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu menuen og derefter Tidslinje Tidslinje.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger og derefter Tidslinjeindstillinger.
    • Slå "Google Fotos" til for at se billeder på din tidslinje.
    • Slå "Google Fotos" fra for at undgå, at billederne vises på din tidslinje.
  4. Klik på Gem.

Bemærk! Du kan slette billeder fra din tidslinje, men det medfører ikke, at de eller deres metadata bliver slettet fra Google Fotos.

Fjern billeder

Billeder vises på din Tidslinje, når de uploades til Google Fotos. Du kan slette billeder på din Tidslinje, men de slettes ikke på Google Fotos.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Markér afkrydsningsfeltet i øverste højre hjørne af de billeder, som du vil slette.
  3. Vælg Fjern billede.

Slet en dag

Vigtigt! Når du sletter oplysninger fra din Tidslinje, slettes de permanent. Du vil ikke kunne se oplysninger om din Placeringshistorik på din Tidslinje bagefter. Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sletter Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig placeringsdata i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Placeringsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Søgning og Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Klik på den dag, som du vil slette.
  3. Klik på Slet Slet øverst til højre i panelet til venstre.
  4. Vælg Slet dag.

Slet Placeringshistorik

Du kan slette hele eller dele af din Placeringshistorik.

Vigtigt! Når du sletter oplysninger fra din Tidslinje, slettes de permanent. Du vil ikke kunne se oplysninger om din Placeringshistorik på din Tidslinje bagefter. Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sletter Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig placeringsdata i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Placeringsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Søgning og Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

Følg nedenstående trin for at slette din Placeringshistorik.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Klik på Slet Slet nederst til højre. Du kan også klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Slet hele placeringshistorikken.
  3. Klik på Slet placeringshistorik.

Slå Placeringshistorik til, eller sæt den på pause

Når du slår Placeringshistorik til, husker Google dine placeringsdata og steder på din Google-konto – også når du ikke bruger Google Maps. Følg nedenstående trin for at slå din Placeringshistorik til eller sætte den på pause:

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og derefter Aktivér placeringshistorik eller Sæt placeringshistorik på pause.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere din Placeringshistorik.