Tidslinjen i Google Maps

Tidslinjen i Google Maps er en oversigt over de steder, du har været, og de ruter, du sandsynligvis har valgt. Oversigten er baseret på din Placeringshistorik. Du kan til enhver tid redigere tidslinjen og slette din Placeringshistorik – herunder tidsintervaller – på tidslinjen. Tidslinjen er privat, så det er kun dig, der kan se den. Den er både tilgængelig på mobilenheder og computere.

Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sætter Placeringshistorik på pause eller sletter placeringsdata fra Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig placeringsdata på din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Placeringsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Google Søgning og Google Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

Se dine rejser

Du kan se, hvor langt du har rejst, og hvordan du er kommet fra sted til sted, f.eks. til fods, på cykel, i bil eller med offentlig transport. Afstandene på din tidslinje måles i mil eller kilometer baseret på dit land.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Log ind med samme Google-konto som den, du bruger på din mobilenhed.
  3. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  4. Klik på Tidslinje Tidslinje.
  5. Vælg en dag, en måned og et årstal øverst for at se en anden dato.

Tip! For at se steder, som du har besøgt for nylig, skal du klikke på Menu Menu og derefter Dine steder og derefter Besøgte.

Se din hjemme- og arbejdsadresse på Tidslinje

Hvis du har gemt din hjemme- og arbejdsadresse, kan du se disse på din tidslinje. Disse oplysninger bruges muligvis også i andre Google-produkter og -tjenester ud over Tidslinje.

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver din hjemme- og arbejdsadresse.

Rediger Tidslinje

Hvis der er fejl i et sted på din tidslinje, kan du redigere det pågældende sted og tidspunktet for dit besøg. Det kan du gøre ved at aktivere Web- og appaktivitet:

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Find det sted, du vil ændre på Tidslinje, og klik på pil ned Nedadvendt pil.
  3. Vælg det relevante sted, eller brug søgefeltet til at søge efter et sted.
  4. Hvis du vil redigere, hvornår du var der, skal du klikke på tidspunktet.

Bemærk! Hvis Web- og appaktivitet er slået fra, kan du ikke redigere steder eller aktiviteter på Tidslinje, men du kan slette en dag eller hele din placeringshistorik.

Find Google Fotos på din tidslinje

Du kan se Google Fotos på din tidslinje. Følg disse trin for at administrere, om dine billeder fra Google Fotos skal vises på tidslinjen:

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2.  Nederst til højre skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og derefter Tidslinjeindstillinger.
  3. Find "Google Fotos" under "Tidslinje".
    • Hvis du ikke længere vil se billeder på din tidslinje, skal du sørge for, at indstillingen er slået fra.
    • Hvis du vil se billeder på din tidslinje, skal du sørge for, at indstillingen er slået til.

Tip! Du kan slette billeder fra din tidslinje, men det medfører ikke, at de eller deres metadata bliver slettet fra Google Fotos.

Fjern billeder

Billeder vises på din tidslinje, når de uploades til Google Fotos. Du kan slette billeder på din tidslinje, men de slettes ikke på Google Fotos.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Markér afkrydsningsfeltet i øverste højre hjørne af de billeder, som du vil slette.
  3. Vælg Fjern billede.

Slet en dag

Vigtigt! Når du sletter oplysninger fra din tidslinje, slettes de permanent. Du vil ikke kunne se oplysninger om din placeringshistorik på din tidslinje bagefter. Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sletter Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig placeringsdata din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Placeringsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Søgning og Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Klik på den dag, som du vil slette.
  3. Klik på Slet Slet øverst til højre i panelet til venstre.
  4. Vælg Slet dag.

Slet Placeringshistorik

Du kan slette hele eller dele af din placeringshistorik.

Vigtigt! Når du sletter oplysninger fra din tidslinje, slettes de permanent. Du vil ikke kunne se oplysninger om din placeringshistorik på din tidslinje bagefter. Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sletter Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig placeringsdata din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Placeringsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Søgning og Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

Følg nedenstående trin for at slette din placeringshistorik.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Klik på Slet Slet nederst til højre. Du kan også klikke på Indstillinger Indstillinger​ og derefter Slet hele placeringshistorikken.
  3. Klik på Slet placeringshistorik.

Slet Placeringshistorik automatisk

Du kan vælge automatisk at slette Placeringshistorik, der er ældre end 3 eller 18 måneder.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Nederst til højre skal du klikke på Indstillinger Settings og derefter Slet placeringshistorik automatisk.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Slå Placeringshistorik til, eller sæt den på pause

Når du slår Placeringshistorik til, husker Google dine placeringsdata og steder på din Google-konto – også når du ikke bruger Google Maps. Følg nedenstående trin for at slå din placeringshistorik til eller sætte den på pause:

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og derefter Aktivér Placeringshistorik eller Sæt Placeringshistorik på pause.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere din placeringshistorik.