Tidslinjen i Google Maps

Administrer din tidslinje

Tidslinjen i Google Maps er et skøn over de steder, du sandsynligvis har været, og de ruter, du sandsynligvis har valgt. Oversigten er baseret på din Lokationshistorik. Du kan til enhver tid redigere tidslinjen og slette din Lokationshistorik på Tidslinje. Din tidslinje er privat, så det er kun dig, der kan finde den. Tidslinje er tilgængelig på mobilenheder og computere.

Hvis du har aktiveret indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sætter Lokationshistorik på pause eller sletter lokationsdata fra Lokationshistorik, gemmes der muligvis stadig lokationsdata på din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Lokationsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Google Søgning og Google Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

Find dine rejser

Du kan finde ud af, hvor langt du har rejst, og hvordan du har rejst, f.eks. til fods, på cykel, i bil eller med offentlig transport. Afstandene på din Tidslinje måles i mil eller kilometer afhængigt af dit land eller område.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Log ind med den samme Google-konto, som du bruger på din mobilenhed.
  3. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  4. Klik på Tidslinje Tidslinje.
  5. Vælg en dag, en måned og et årstal øverst for at finde en anden dato.

Find din hjemme- og arbejdsadresse på Tidslinje

Hvis du har gemt din hjemme- og arbejdsadresse, kan du se disse på din tidslinje. Disse oplysninger bruges muligvis også i andre Google-produkter og -tjenester ud over Tidslinje.

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver din hjemme- og arbejdsadresse.

Tip! For at finde steder, som du har besøgt, skal du klikke på Menu  Menu og så Dine steder og så Besøgt.

Rediger Tidslinje

Hvis der er fejl i et sted på din tidslinje, kan du redigere det pågældende sted og tidspunktet for dit besøg.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Find det sted, du vil ændre på Tidslinje, og klik på pil ned Nedadvendt pil.
  3. Vælg det relevante sted, eller brug søgefeltet til at søge efter et sted.
  4. Hvis du vil redigere, hvornår du var der, skal du klikke på tidspunktet.

Tip! Hvis Web- og appaktivitet er slået fra, kan du ikke redigere lokationer eller aktiviteter på tidslinjen, men du kan slette en dag eller hele din lokationshistorik.

Find Google Fotos på din tidslinje

Du kan se Google Fotos på din tidslinje. Sådan styrer du, om dine Google Fotos vises på tidslinjen eller ej:

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2.  Klik på Indstillinger Indstillinger og så Tidslinjeindstillinger nederst til højre.
  3. Find "Google Fotos" under "Tidslinje".
    • Hvis du ikke længere vil se billeder på din tidslinje, skal du fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Google Fotos
    • Hvis du vil se billeder på din tidslinje, skal du markere afkrydsningsfeltet Google Fotos.
Tip! Du kan fjerne billeder fra tidslinjen, men billederne og deres metadata slettes ikke fra Google Fotos.
Fjern billeder

Billeder vises på din tidslinje, når de uploades til Google Fotos. Du kan slette billeder på din tidslinje, men de slettes ikke på Google Fotos.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Markér afkrydsningsfeltet i øverste højre hjørne af de billeder, som du vil slette.
  3. Vælg Fjern billede.
Slet en dag
Vigtigt! Når du sletter oplysninger fra din Tidslinje, slettes de permanent. Du vil ikke kunne finde oplysninger om din lokationshistorik på din tidslinje bagefter. Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sletter Lokationshistorik, gemmes der muligvis stadig lokationsdata på din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Lokationsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Google Søgning og Google Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.
  1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Klik på den dag, du vil slette.
  3. Klik på Slet Slet øverst til højre i panelet til venstre.
  4. Klik på Slet dag.
Slet Lokationshistorik
Vigtigt! Når du sletter oplysninger fra din Tidslinje, slettes de permanent. Du vil ikke kunne finde oplysninger om din lokationshistorik på din tidslinje bagefter. Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sletter Lokationshistorik, gemmes der muligvis stadig lokationsdata på din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Lokationsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Google Søgning og Google Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

Sådan sletter du Lokationshistorik:

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Klik på Slet Slet nederst til højre. Du kan også klikke på Indstillinger Indstillingerog så Slet hele lokationshistorikken.
  3. Klik på Slet lokationshistorik.

Slet Lokationshistorik automatisk

Du kan vælge at få lokationshistorik, der er over 3, 18 eller 36 måneder gammel, slettet automatisk.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Nederst til højre skal du klikke på Indstillinger Settingsog så Slet Lokationshistorik automatisk.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Slå Lokationshistorik til, eller sæt den på pause

Når du slår Lokationshistorik til, husker Google dine lokationsdata og steder på din Google-konto – også når du ikke bruger Google Maps. Sådan slår du Lokationshistorik til eller sætter den på pause.

1. Gå til Tidslinje på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Aktivér Placeringshistorik eller Sæt Placeringshistorik på pause.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere din lokationshistorik.