Cronologia de Google Maps

Podeu consultar i gestionar la informació de l'historial d'ubicacions a la cronologia de Google Maps, tant des d'un ordinador com des d'un dispositiu mòbil. A la cronologia podeu editar entrades específiques de l'historial d'ubicacions i suprimir-ne totes les dades o bé la informació corresponent a intervals de temps concrets. La cronologia és privada, de manera que sou l'única persona que la pot veure.

Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i poseu en pausa l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que aquestes dades es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, les dades d'ubicació es poden desar com a part de la vostra activitat a la Cerca i a Google Maps quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Nota: en aquests moments la cronologia no està disponible a Corea del Sud. Podeu activar o posar en pausa l'historial d'ubicacions als Controls d'activitat i suprimir les dades de l'historial des d'allí.

Veure els viatges

Podeu veure la distància que heu recorregut i de quina manera ho heu fet: a peu, amb cotxe, amb bicicleta o amb transport públic. En funció del país on us trobeu, la distància es mostra en quilòmetres o milles.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Inicieu la sessió amb el mateix Compte de Google que utilitzeu al dispositiu mòbil.
  3. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú.
  4. Feu clic a Cronologia Cronologia.
  5. Per veure una altra data, trieu un dia, un mes i un any a la part superior.

Consell: per veure els llocs que heu visitat últimament, feu clic a Menú Menú i després Els meus llocs i després Visitats.

Veure les adreces de casa i de la feina a la cronologia

Si heu desat les adreces de casa i de la feina, es mostraran a la cronologia. Aquesta informació també es pot fer servir en altres productes i serveis de Google.

Obteniu més informació sobre com podeu definir les adreces de casa i de la feina.

Editar la cronologia

Si un lloc de la cronologia és incorrecte, podeu editar-ne la ubicació i la data en què vau anar-hi. Per fer-ho, activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions:

1. A l'ordinador, aneu a la cronologia.
  2. Cerqueu el lloc de la cronologia que vulgueu modificar i feu clic a la fletxa cap avall Fletxa avall.
  3. Trieu el lloc correcte o bé cerqueu-ne un al quadre de cerca.
  4. Per editar quan hi vau anar, feu clic a l'hora.

Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podreu editar ubicacions ni activitats de la cronologia, però podreu suprimir un dia o tot l'historial d'ubicacions.

Veure fotos de Google Fotos a la cronologia

Podeu enllaçar el compte de Google Fotos amb la cronologia. D'aquesta manera, podreu veure a la cronologia les fotos que pengeu a Google Fotos. Per controlar si les fotos de Google Fotos es mostren a la cronologia, seguiu aquests passos:

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Cronologia Cronologia.
  3. Feu clic a Configuració Configuració i després Configuració de la cronologia.
    • Per mostrar fotos a la cronologia, activeu "Google Fotos".
    • Per deixar de mostrar fotos a la cronologia, desactiveu "Google Fotos".
  4. Feu clic a Desa.

Nota: podeu suprimir fotos de la cronologia, però no se suprimiran de Google Fotos, com tampoc ho faran les metadades corresponents.

Suprimir fotos

Les fotos es mostren a la cronologia quan es pengen a Google Fotos. Podeu suprimir-les de la cronologia, però no se suprimiran de Google Fotos.

1. A l'ordinador, aneu a la cronologia.
  2. A l'extrem superior dret de la foto, feu clic a la marca de verificació de cada foto que vulgueu suprimir.
  3. Trieu Suprimeix la foto.

Suprimir un dia

Important: si suprimiu informació de la cronologia, no hi podreu tornar a veure les dades de l'historial d'ubicacions. Es tracta d'una acció permanent. Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, les dades d'ubicació es poden desar com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions està activada i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

1. A l'ordinador, aneu a la cronologia.
  2. Feu clic al dia que vulgueu suprimir.
  3. Al tauler de l'esquerra, aneu a l'extrem superior dret i feu clic a Suprimeix Suprimeix.
  4. Seleccioneu Suprimeix el dia.

Suprimir l'historial d'ubicacions

Podeu suprimir el vostre historial d'ubicacions de manera total o parcial.

Important: si suprimiu informació de la cronologia, no hi podreu tornar a veure les dades de l'historial d'ubicacions. Es tracta d'una acció permanent. Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, les dades d'ubicació es poden desar com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions està activada i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Per suprimir l'historial d'ubicacions, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, aneu a la cronologia.
  2. Feu clic a Suprimeix Suprimeix, a l'extrem inferior dret o a Configuració Configuració​ i després Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.
  3. Feu clic a Suprimeix l'historial d'ubicacions.

Suprimir automàticament l'historial d'ubicacions

Podeu triar que se suprimeixin automàticament les dades de l'historial d'ubicacions de fa més de 3 o 18 mesos.

1. A l'ordinador, aneu a la cronologia.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a Configuració Settingsi després Suprimeix automàticament l'historial d'ubicacions.
  3. Seguiu les instruccions que es mostren en pantalla.

Activar o posar en pausa l'historial d'ubicacions

Quan activeu l'historial d'ubicacions, Google registra les vostres dades d'ubicació i els vostres llocs al Compte de Google encara que no utilitzeu Google Maps. Per activar l'historial d'ubicacions o posar-lo en pausa, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, aneu a la cronologia.
  2. Feu clic a Configuració Configuració i després Activa l'historial d'ubicacions o Posa en pausa l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.