Tidslinjen i Google Maps

Administrer din tidslinje

Tidslinjen i Google Maps er et skøn over de steder, du sandsynligvis har været, og de ruter, du sandsynligvis har valgt. Oversigten er baseret på din Placeringshistorik. Du kan til enhver tid redigere tidslinjen og slette din Placeringshistorik – bl.a. tidsintervaller – på tidslinjen. Tidslinjen er privat, så det er kun dig, der kan se den. Den er både tilgængelig på mobilenheder og computere.

Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sætter Placeringshistorik på pause eller sletter placeringsdata fra Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig placeringsdata på din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Placeringsdata kan f.eks. gemmes i forbindelse med aktivitet i Google Søgning og Google Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

Bemærk!  Du kan se Tidslinje i Google Maps-appen i version 9.12 og nyere. Hvis din Google Maps-app er ældre, skal du gå til maps.google.com/timeline på din browser på din computer eller mobilenhed for at se din tidslinje.

Opret Tidslinje

Når du slår Placeringshistorik til, vil din tidslinje afspejle de steder, som du har besøgt med enheder, der er logget ind på din Google-konto og har placeringsrapportering slået til. Få flere oplysninger om Placeringshistorik.

Åbn Tidslinje

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Tryk på Mere Mereefterfulgt af Indstillinger.
  4. Tjek, at meddelelsen "Placeringsrapportering er slået til" vises. Hvis teksten ikke vises, skal du trykke på Placeringsrapportering er slået fra efterfulgt af slå Placeringsrapporting til.
  5. Tjek, at meddelelsen "Placeringshistorik er slået til" vises. Hvis teksten ikke vises, skal du trykke på Placeringshistorik er slået fra efterfulgt af slå Placeringshistorik til.

Se dine rejser

Tidslinjen viser, hvor du har rejst, og hvordan du er kommet fra sted til sted, f.eks. til fods, på cykel, i bil eller med offentlig transport, på de tidspunkter, hvor du har slået Placeringshistorik til.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Hvis du vil se en anden dag eller måned, skal du trykke på Vis kalender Vis kalender efterfulgt af, stryge til venstre eller højre og trykke på en dag.

Slå Placeringshistorik til, eller sæt den på pause

Når du slår Placeringshistorik til, husker Google dine placeringsdata og steder på din Google-konto – også når du ikke bruger Google Maps. Følg nedenstående trin for at slå din placeringshistorik til eller sætte den på pause:

1. Gå til Tidslinje på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Klik på Indstillinger efterfulgt af Placeringshistorik efterfulgt af Vælg Aktivér Placeringshistorik eller Sæt Placeringshistorik på pause.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere eller slette din placeringshistorik.

Rediger Tidslinje

Rediger besøgte steder og udførte aktiviteter

Hvis der er fejl i et sted på din tidslinje, kan du redigere det pågældende sted og tidspunktet for dit besøg. Det kan du gøre ved at aktivere Web- og appaktivitet.

Bemærk! Hvis Web- og appaktivitet er slået fra, kan du ikke redigere steder eller aktiviteter på Tidslinje, men du kan slette en dag eller hele din placeringshistorik.

1. Åbn Google Maps-appen på din Android-telefon eller -tablet.Maps
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Find det forkerte sted på din tidslinje, og tryk på det.
  4. Tryk på Rediger.
  5. Nederst skal du trykke på det rigtige sted eller den rigtige aktivitet i forslagene. Du kan også søge efter stedet. Rul ned til bunden, og tryk på Søg.
  6. Hvis du vil redigere, hvornår du var der, skal du trykke på tidspunktet.

Bemærk! Hvis Web- og appaktivitet er slået fra, kan du ikke redigere steder eller aktiviteter på Tidslinje, men du kan slette en dag eller hele din placeringshistorik.

Skift mellem kilometer og mil

Hvis du vil ændre, hvordan afstand måles på tidslinjen, skal du trykke på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Afstandsenheder. Vælg derefter Automatisk, Kilometer, eller Mil.

Slet en dag

Vigtigt! Når du sletter oplysninger om Placeringshistorik fra din tidslinje, kan du ikke se dem igen. Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sletter Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig placeringsdata på din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Placeringsdata kan f.eks. gemmes som en del af aktiviteten i Google Søgning og Google Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

1. Åbn Google Maps-appen på din Android-telefon eller -tablet.Maps
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Tryk på Vis kalender øverst til højre Vis kalender efterfulgt af vælg den dag, du vil slette.
  4. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Slet dag.

Slet Placeringshistorik

Vigtigt! Når du sletter oplysninger om Placeringshistorik fra din tidslinje, kan du ikke se dem igen. Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sletter Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig placeringsdata på din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Placeringsdata kan f.eks. gemmes som en del af aktiviteten i Google Søgning og Google Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret, og inkluderes i dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

1. Åbn Google Maps-appen på din Android-telefon eller -tablet.Maps
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  4. Rul ned til "Placeringsindstillinger."
    •  Hvis du vil slette en del af din placeringshistorik, skal du trykke på Slet interval i placeringshistorik.
    • Hvis du vil slette alt, skal du trykke på Slet al placeringshistorik.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere eller slette din placeringshistorik.

Slet din Placeringshistorik automatisk

Du kan vælge automatisk at slette Placeringshistorik, der er ældre end 3 eller 18 måneder.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereog derefter Indstillinger og privatliv.
  4. Rul ned til "Placeringsindstillinger".
  5. Tryk på Slet Placeringshistorik automatisk.
  6. Følg vejledningen på skærmen.

Gør din tidslinje mere nøjagtig

Indimellem kan du opdage fejl på din tidslinje. Når du befinder dig i tætte byområder, kan din tidslinje for eksempel vise, at du har besøgt en restaurant, selvom du faktisk spiste på en anden restaurant i nærheden. Du kan hjælpe os med at forbedre nøjagtigheden for Tidslinje og mindske sandsynligheden for fejl ved at gøre følgende:

1. Aktivér Web- og appaktivitet: Hvis du tidligere har aktiveret Web- og appaktivitet, bruger Tidslinje oplysninger fra din brug af andre Google-produkter (som f.eks. Google Søgning) i den aktiverede periode. Hvis du for eksempel har søgt efter en lokal restaurant, vil Tidslinje tage højde for disse oplysninger for at afgøre, om du har besøgt den pågældende restaurant eller restauranten ved siden af.
  2. Bekræft, hvor du har været: Du kan manuelt bekræfte de steder, som du har besøgt, ved at registrere dem direkte på din tidslinje.
Gem oplysninger om din søge- og browseraktivitet med Google

Google gemmer din søge- og browseraktivitet i din Web- og appaktivitet, når indstillingen er slået til, og du er logget ind på din Google-konto. Disse oplysninger forbedrer Googles forståelse af, hvor du har været, hvilket gør din tidslinje mere nøjagtig.

Bemærk! Hvis Web- og appaktivitet er slået fra, kan du ikke redigere steder eller aktiviteter på Tidslinje, men du kan slette en dag eller hele din placeringshistorik.

Slå Web- og appaktivitet til

1. Åbn Google Maps-appen på din Android-telefon eller -tablet.Maps
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  4. Vælg Web- og appaktivitet er slået fra under "Apphistorik".

Finjuster dine placeringsindstillinger

Du kan forbedre kvaliteten af din tidslinje, når du har valgt tilstanden "Batteribesparende" eller "Kun via GPS".

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  4. Tryk på "Placering", efterfulgt af Tilstand. Vælg derefter tilstanden Batteribesparende eller Kun via GPS.
    Bemærk! Hvis du vælger denne indstilling, opdateres enhedens placeringsindstillinger samt dine indstillinger for tidslinjen.
  5. Tryk på Ja.

Bekræft aktuelle placeringer på din tidslinje, og se steder i nærheden af dig

Du kan bekræfte din placering i Google Maps i realtid, selvom du ikke har slået Placeringshistorik til. Når du bekræfter de steder, som du besøger, hjælper det dig med at huske, hvor mange gange du har været i området, og hvordan du er kommet dertil.

Placeringer, som du bekræfter, er synlige på din tidslinje, og du kan slette dem enkeltvist eller ved at slette hele din placeringshistorik. Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere din placeringshistorik.
  1. Åbn Google Maps-appen på din Android-telefon eller -tablet.Maps
  2. Tryk på den blå prik efterfulgt af Se steder i nærheden.
  3. Rul gennem listen over steder, og vælg din aktuelle placering.
  4. Tryk på Ja under "Er du her nu" på næste skærm.
  5. Tryk på Se på tidslinje for at se på alle de steder, som du har besøgt, og de gange, som du var der.

Du kan også bekræfte din placering i realtid fra Google Chrome eller Google-appen:

1. Åbn Google Maps i Chrome eller Google-appen.
  2. Søg efter din aktuelle placering.
  3. Tryk på "Mere om [dette sted]".
  4. Tryk på "Ja", når du ser meddelelsen "Er du her nu?

Tips og tricks

Se, hvornår du sidst har besøgt et bestemt sted

Hvis et besøg på et sted vises på din tidslinje, kan du se dit seneste besøg på stedets infokort i Google Maps. Sådan gør du:

1. Åbn Google Maps-appen på din Android-telefon eller -tablet.Maps
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Vælg et sted fra Tidslinje.
  4. Tryk på Detaljer.
  5. Rul ned, indtil du ser meddelelsen "Du var her for [x] siden."

Bemærk! Disse oplysninger vises kun, hvis stedet i forvejen er placeret på din tidslinje.

Find din hjemme- og arbejdsadresse på tidslinjen

Hvis du har gemt din hjemme- og arbejdsadresse i Google, kan du se disse på din tidslinje. Disse oplysninger bruges muligvis også i andre Google-produkter og -tjenester ud over Tidslinje.

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver din hjemme- og arbejdsadresse

Find Google Fotos på din tidslinje

Du kan se Google Fotos på din tidslinje. Følg disse trin for at administrere, om dine billeder fra Google Fotos skal vises på tidslinjen:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger og privatliv.
  4. Find "Google Fotos" under "Din tidslinje".
    • Hvis du ikke længere vil se billeder på din tidslinje, skal du sørge for, at indstillingen er slået fra.
    • Hvis du vil se billeder på din tidslinje, skal du sørge for, at indstillingen er slået til.

Tip! Du kan slette billeder fra din tidslinje, men det medfører ikke, at de eller deres metadata bliver slettet fra Google Fotos.

Husk film, du har set i biografen

Du kan få adgang til de film, du har set i biografer, fra din tidslinje. Google kan sammenholde offentligt tilgængelige spilletider med det tidspunkt, hvor du var i biografen, og på den måde foreslå, hvilke film du muligvis har set. Dette er kun synligt for dig og kan redigeres og slettes når som helst.

Film er en del af tidslinjen, der afspejler steder, du har været. Få oplysninger om, hvordan du administrerer din placeringshistorik.

Find oplysninger om film, du har set

Når du har set en film i biografen, er den muligvis tilgængelig på din Tidslinje. Du kan også se traileren og læse synopsis på din Tidslinje.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Find den dag, du var i biografen.
  4. Under "Din film" skal du trykke på den film, du vil se oplysninger for.

Fjern en film fra din Tidslinje

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Find den dag, du var i biografen.
  4. Under "Din film" skal du trykke på den film, du vil fjerne.
  5. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Fjern film efterfulgt af Fjern.

Skift en film på din Tidslinje

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Din tidslinje Tidslinje.
  3. Find den dag, du var i biografen.
  4. Under "Din film" skal du trykke på den film, du vil ændre.
  5. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Skift film efterfulgt aføverst til højre Tryk på en film på listen.