Cronologia de Google Maps

Gestiona la cronologia

La cronologia de Google Maps mostra una estimació, basada en l'historial d'ubicacions, dels llocs on podeu haver estat i de les rutes que podeu haver seguit. Podeu editar-la en qualsevol moment i suprimir l'historial d'ubicacions des de la cronologia, que és privada, de manera que sou l'única persona que la pot veure. La cronologia està disponible al mòbil i a l'ordinador.

Si teniu activades opcions de configuració com ara Activitat al web i en aplicacions i poseu en pausa l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que aquestes dades es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat a la Cerca i a Google Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Important: podeu veure la cronologia a la versió 9.12 de l'aplicació Google Maps i en versions posteriors. Si teniu una versió anterior de l'aplicació, consulteu la cronologia anant a maps.google.com/timeline des del navegador d'un ordinador o dispositiu mòbil.

Crear una cronologia

Quan activeu l'historial d'ubicacions, a la cronologia s'hi mostren els llocs on aneu amb els dispositius en què teniu iniciada la sessió al Compte de Google i l'historial d'ubicacions activat. Obteniu més informació sobre l'historial d'ubicacions.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2.  Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i privadesa.
  4. A "Configuració d'ubicació", comproveu que hi digui "La ubicació està activada". En cas contrari, toqueu La ubicació està desactivada i activeu Ubicació.
  5. A "Configuració d'ubicació", comproveu que hi digui "L'historial d'ubicacions està activat". En cas contrari, toqueu L'historial d'ubicacions està desactivat i activeu Historial d'ubicacions.

Trobar viatges

Quan l'historial d'ubicacions està activat, la cronologia mostra on heu anat i com (per exemple, caminant, amb bicicleta, amb cotxe o amb transport públic).

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2.  Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Per veure un altre dia o mes, toqueu Avui a la part superior. Llisqueu cap a l'esquerra o cap a la dreta del calendari i toqueu un dia.
Consell: podeu canviar entre les pestanyes que hi ha a la part superior de la pantalla, com ara Llocs, Ciutats o Món, i trobar estadístiques sobre els llocs que heu visitat.

Activar l'historial d'ubicacions o posar-lo en pausa

Quan activeu l'historial d'ubicacions, Google registra les vostres dades d'ubicació i els llocs on aneu al Compte de Google, fins i tot quan no esteu utilitzant Google Maps. Per activar l'historial d'ubicacions o posar-lo en pausa:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i privadesa.
  4. Toqueu L'historial d'ubicacions està desactivat o L'historial d'ubicacions està activat.
  5. Activeu o desactiveu "Historial d'ubicacions".

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions.

Editar la cronologia

Canviar els llocs que heu visitat i les activitats que heu fet

Si un lloc de la cronologia és incorrecte, podeu editar-ne la ubicació i la data en què vau anar-hi.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el lloc incorrecte a la cronologia i toqueu-lo.
  4. Toqueu Edita.
  5. Toqueu el lloc o l'activitat correctes als suggeriments que es mostren a la part inferior de la pantalla. Per cercar un lloc, desplaceu-vos fins al final de la pantalla i toqueu Cerca.
  6. Per editar en quin moment hi vau ser, toqueu l'hora.
Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podeu editar ubicacions ni activitats a la cronologia, però sí que podeu suprimir un dia o tot l'historial d'ubicacions.
Canviar entre milles i quilòmetres

Per canviar la manera com la cronologia mesura la distància:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració i, a continuació, Unitats de distància.
  3. Trieu Automàtic, Quilòmetres o Milles.
Suprimir un dia
Important: si suprimiu informació de la cronologia, el canvi és irreversible; no podreu tornar a trobar la informació de l'historial d'ubicacions a la cronologia. Si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat a la Cerca i a Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior, toqueu Avui. Llisqueu cap a l'esquerra o cap a la dreta del calendari i toqueu el dia que vulgueu suprimir.
  4. Toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix el dia.
Suprimir l'historial d'ubicacions
Important: si suprimiu informació de la cronologia, el canvi és irreversible; no podreu tornar a trobar la informació de l'historial d'ubicacions a la cronologia. Si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat a la Cerca i a Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2.  Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i privadesa.
  4. Desplaceu-vos fins a "Configuració d'ubicació".
    • Per suprimir una part de l'historial, toqueu Suprimeix un interval de l'historial d'ubicacions.
    • Per suprimir-lo tot, toqueu Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions.

Suprimir automàticament l'historial d'ubicacions

Podeu suprimir automàticament les dades de l'historial d'ubicacions de fa més de 3, 18 o 36 mesos.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i privadesa.
  4. Desplaceu-vos fins a "Configuració d'ubicació".
  5. Toqueu Suprimeix automàticament l'historial d'ubicacions.
  6. Seguiu les instruccions en pantalla.

Millorar la precisió de la cronologia

De vegades, pot ser que detecteu errors a la cronologia. Per exemple, si us trobeu en zones urbanes molt poblades, és possible que mostri que heu estat en un restaurant quan, en realitat, heu sopat en un altre que es troba a prop. Podeu ajudar-nos a millorar la precisió de la cronologia i reduir els errors fent el següent:

• Activant l'opció Activitat al web i en aplicacions: si ja l'havíeu activada, la cronologia utilitza la informació sobre l'ús que heu fet d'altres productes de Google durant el temps en què ha estat activada. Per exemple, si heu cercat un restaurant a prop d'on us trobeu, la cronologia té en compte aquesta informació a l'hora de determinar si heu estat al restaurant en qüestió o en un que hi ha al costat.
  • Confirmant els llocs on heu estat: podeu confirmar-los de manera manual registrant-los directament a la cronologia.
Desar l'activitat de cerca i de navegació amb Google

Si activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions i inicieu la sessió al Compte de Google, Google desa les cerques i l'activitat de navegació, inclosa la informació relacionada com ara la ubicació. Aquesta informació permet determinar amb més exactitud els llocs on heu anat i millora la precisió de la cronologia.

Activar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps  Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu  Més Més i, a continuació, Configuració i privadesa.
  4. A "Historial d'aplicacions", trieu L'activitat al web i en aplicacions està desactivada.
  5. Activeu Activitat al web i en aplicacions.
Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podeu editar ubicacions ni activitats a la cronologia, però sí que podeu suprimir un dia o tot l'historial d'ubicacions.
Confirmar les ubicacions actuals a la cronologia i trobar llocs propers

Podeu confirmar la vostra ubicació a Google Maps en temps real encara que no tingueu activat l'historial d'ubicacions. Confirmar la ubicació us pot ajudar a recordar quantes vegades heu estat a la zona i com hi heu arribat.

Les ubicacions que confirmeu es mostren a la cronologia. Podeu suprimir ubicacions d'una en una o bé suprimint l'historial d'ubicacions. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps  Maps.
  2. Toqueu el punt blau i, a continuació, Mostra els llocs propers.
  3. Desplaceu-vos cap a la dreta o cap a l'esquerra per la llista de llocs i trieu la vostra ubicació actual.
  4. A "Ets aquí ara?", toqueu .
  5. Toqueu Mostra a la cronologia per trobar els llocs on heu anat i consultar les vegades que hi heu estat.

També podeu confirmar la vostra ubicació en temps real des de Google Chrome o l'aplicació Google:

1. Obriu Google Maps a Chrome o a l'aplicació Google.
  2. Cerqueu la vostra ubicació actual.
  3. Toqueu Més informació sobre [aquest lloc].
  4. A "Ets aquí ara?", toqueu .

Consells i trucs

Trobar l'última vegada que vau visitar un lloc

Podeu trobar l'última vegada que vau visitar un lloc a Google Maps, sempre que la visita figuri a la cronologia.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2.  Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Seleccioneu un lloc de la cronologia.
  4. Toqueu Detalls.
  5. Desplaceu-vos fins que trobeu la cronologia Cronologia. Al costat d'aquesta icona, podeu trobar-hi informació sobre l'última vegada que vau visitar el lloc.
Nota: aquesta informació només es mostra si el lloc ja figura a la cronologia.
Trobar les adreces de casa i de la feina a la cronologia

Si heu desat les adreces de casa i de la feina a Google, es mostren a la cronologia. Aquesta informació també es pot fer servir en altres productes i serveis de Google.

Obteniu informació sobre com podeu definir les adreces de casa i de la feina.

Trobar les fotos de Google Fotos a la cronologia

Podeu veure les vostres fotos de Google Fotos a la cronologia. Per controlar si les fotos de Google Fotos s'han de mostrar a la cronologia o no:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps .
  2.  Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i privadesa.
  4. A "La meva cronologia", cerqueu "Google Fotos".
    • Perquè les fotos deixin de mostrar-se a la cronologia, desactiveu Google Fotos.
    • Perquè s'hi mostrin, activeu Google Fotos.
Nota: podeu suprimir fotos de la cronologia, però ni les fotos ni les seves metadades se suprimiran de Google Fotos.
Recordar les pel·lícules que heu vist al cinema

Podeu trobar les pel·lícules que heu vist al cinema a la cronologia; Google pot utilitzar els horaris públics per suggerir-vos pel·lícules que és possible que hàgiu vist segons dia en què hi vau anar. Sou l'única persona que pot veure aquesta informació, i la podeu modificar i suprimir en qualsevol moment.

Les pel·lícules formen part de l'experiència de la cronologia que reflecteix els llocs on heu estat. Obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.

Consultar informació sobre les pel·lícules que heu vist

Després de veure una pel·lícula al cinema, pot ser que estigui disponible a la vostra cronologia, on també podeu veure'n el tràiler i llegir-ne la sinopsi.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el dia que vau anar al cinema.
  4. A "La teva pel·lícula", toqueu la pel·lícula que heu vist.

Suprimir una pel·lícula de la cronologia

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el dia que vau anar al cinema.
  4. A "La teva pel·lícula", toqueu la pel·lícula que voleu suprimir.
  5. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix la pel·lícula i, a continuació, Suprimeix.

Canviar una pel·lícula a la cronologia

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el dia que vau anar al cinema.
  4. A "La teva pel·lícula", toqueu la pel·lícula que voleu canviar.
  5. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Canvia la pel·lícula i, a continuació, toqueu una pel·lícula de la llista.