Cronologia de Google Maps

A la cronologia de Google Maps es mostra una estimació dels llocs on podeu haver estat i de les rutes que podeu haver seguit basada en l'historial d'ubicacions. Podeu editar o suprimir l'historial d'ubicacions (inclosos els intervals de temps) a la cronologia en qualsevol moment. La cronologia és privada, de manera que sou l'única persona que la pot veure, i podeu accedir-hi tant des d'un mòbil com des d'un ordinador.

Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i poseu en pausa l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que aquestes dades es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat a la Cerca i a Google Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Nota: podeu veure la cronologia a la versió 9.12 de l'aplicació Google Maps i en versions posteriors. Si teniu una versió anterior de l'aplicació, consulteu la cronologia des de maps.google.com/timeline en un ordinador o en un dispositiu mòbil.

Crear una cronologia

Quan activeu l'historial d'ubicacions, a la cronologia es mostren els llocs on heu anat amb els dispositius en què heu iniciat la sessió amb el vostre compte i que informen de la ubicació. Obteniu més informació sobre l'historial d'ubicacions.

Obriu la cronologia:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i després Configuració.
  4. Assegureu-vos que hi posa "La ubicació està activada". Si no és així, toqueu La ubicació està desactivada i després i activeu-la.
  5. Assegureu-vos que hi posa "L'historial d'ubicacions està activat". Si no és així, toqueu L'historial d'ubicacions està desactivat i després i activeu-lo.

Veure els viatges

A la cronologia es mostra on heu anat i de quina manera us heu desplaçat (a peu, amb cotxe, amb bicicleta o amb transport públic) quan teniu activat l'historial d'ubicacions.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Per veure un altre dia o mes, toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari i després llisqueu cap a la dreta o l'esquerra i toqueu un dia.

Consell: per veure els llocs que heu visitat recentment, toqueu Desats Desa el lloc i després Visitats.

Activar l'historial d'ubicacions o posar-lo en pausa

Quan activeu l'historial d'ubicacions, Google registra les vostres dades d'ubicació i els vostres llocs al Compte de Google encara que no utilitzeu Google Maps. Per activar l'historial d'ubicacions o posar-lo en pausa, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a Cronologia.
  2. Feu clic a Configuració i després Historial d'ubicacions i després i trieu Activa l'historial d'ubicacions o Posa en pausa l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions.

Editar la cronologia

Canviar els llocs que heu visitat i les activitats que heu fet

Si un lloc de la cronologia és incorrecte, podeu editar-ne la ubicació i la data en què vau anar-hi. Per fer-ho, activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podreu editar ubicacions ni activitats a la cronologia, però podreu suprimir un dia o l'historial d'ubicacions.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el lloc incorrecte a la cronologia i toqueu-lo.
  4. Toqueu Edita.
  5. Toqueu el lloc o l'activitat correctes als suggeriments que es mostren a la part inferior de la pantalla. També podeu cercar el lloc. Desplaceu-vos fins al final de la pantalla i toqueu Cerca.
  6. Per editar en quin moment hi vau ser, toqueu l'hora.

Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podreu editar ubicacions ni activitats a la cronologia, però podreu suprimir un dia o tot l'historial d'ubicacions.

Canviar de milles a quilòmetres

Per canviar com es mesura la distància a la cronologia, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després Configuració i després Unitats de distància. A continuació, trieu Automàtic, Quilòmetres o Milles.

Suprimir un dia

Important: si suprimiu de la cronologia informació de l'historial d'ubicacions, no la podreu tornar a veure. Si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat a la Cerca de Google i a Google Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari i després i trieu el dia que voleu suprimir.
  4. Toqueu Més Més i després Suprimeix el dia.

Suprimir l'historial d'ubicacions

Important: si suprimiu de la cronologia informació de l'historial d'ubicacions, no la podreu tornar a veure. Si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat a la Cerca de Google i a Google Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i després Configuració.
  4. Desplaceu-vos fins a "Configuració d'ubicació".
    •  Suprimiu part de l'historial: toqueu Suprimeix un interval de l'historial d'ubicacions.
    • Suprimiu-ho tot: toqueu Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions.

Suprimir automàticament l'historial d'ubicacions

Podeu triar que se suprimeixin automàticament les dades de l'historial d'ubicacions de fa més de 3 o 18 mesos.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i privadesa.
  4. Desplaceu-vos fins a "Configuració d'ubicació".
  5. Toqueu Suprimeix automàticament l'historial d'ubicacions.
  6. Seguiu les instruccions en pantalla.

Millorar la precisió de la cronologia

De vegades, pot ser que detecteu errors a la cronologia. Per exemple, si us trobeu en zones urbanes molt poblades, és possible que mostri que heu estat en un restaurant quan, en realitat, heu sopat en un altre que es troba a prop. Per ajudar-nos a millorar la precisió de la cronologia i reduir les probabilitats que es produeixin aquests tipus d'errors, seguiu aquests passos:

1. Activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions: si ja l'havíeu activada, la cronologia utilitzarà la informació sobre l'ús que heu fet d'altres productes de Google, com ara la Cerca, durant el temps en què ha estat activada. Per exemple, si heu cercat un restaurant a prop d'on us trobeu, la cronologia tindrà en compte aquesta informació a l'hora de determinar si heu visitat el restaurant en qüestió o un que hi ha al costat.
  2. Confirmeu els llocs on heu estat: podeu confirmar manualment els llocs que heu visitat registrant-los directament a la cronologia.
Desar l'activitat de cerca i de navegació amb Google

Google desa l'activitat de cerca i de navegació a Activitat al web i en aplicacions, així com la informació relacionada (com ara les ubicacions), sempre que aquesta opció estigui activada i hàgiu iniciat la sessió al Compte de Google. Aquesta informació permet determinar amb més exactitud els llocs on heu anat i millora la precisió de la cronologia.

Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podreu editar ubicacions ni activitats a la cronologia, però podreu suprimir un dia o l'historial d'ubicacions.

Activar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i després Configuració.
  4. A "Historial d'aplicacions", trieu L'activitat al web i en aplicacions està desactivada.

Ajustar la configuració d'ubicació

Podeu millorar la qualitat de la cronologia si teniu activats els modes "Estalvi de bateria" o "Només dispositiu".

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i després Configuració.
  4. Toqueu "Ubicació" i després Mode i seleccioneu el mode Estalvi de bateria o Només dispositiu.
    Nota: si trieu aquesta opció, s'actualitzarà la configuració d'ubicació del dispositiu i la configuració de la cronologia.
  5. Toqueu .

Confirmar les ubicacions actuals a la cronologia i veure els llocs propers

A Google Maps podeu confirmar la vostra ubicació en temps real, encara que no tingueu activat l'historial d'ubicacions. Si confirmeu els llocs on aneu, sabreu quantes vegades hi heu estat i com hi heu anat.

Les ubicacions que confirmeu es mostren a la cronologia i les podeu suprimir d'una en una o bé suprimint l'historial d'ubicacions. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu el punt blau i després Mostra els llocs propers.
  3. Desplaceu-vos per la llista de llocs i trieu la vostra ubicació actual.
  4. A la pantalla següent, aneu a "Ets aquí ara?" i toqueu .
  5. Toqueu Mostra a la cronologia per veure tots els llocs que heu visitat i quantes vegades hi heu estat.

També podeu confirmar la vostra ubicació en temps real a Google Chrome o a l'aplicació Google:

1. Obriu Google Maps a Chrome o a l'aplicació Google.
  2. Cerqueu la vostra ubicació actual.
  3. Toqueu "Més informació sobre [aquest lloc]".
  4. Toqueu "Sí" quan se us pregunti "Ets aquí ara?".

Consells i trucs

Consultar l'última vegada que vau visitar un lloc

Podeu veure l'última vegada que vau visitar un lloc a la targeta d'informació corresponent de Google Maps, sempre que la visita ja s'inclogui a la cronologia. Seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Seleccioneu un lloc de la cronologia.
  4. Toqueu Detalls.
  5. Desplaceu-vos cap avall fins que vegeu quan l'heu visitat per última vegada.

Nota: aquesta informació només es mostra si el lloc ja figura a la cronologia.

Consultar les adreces de casa i de la feina a la cronologia

Si heu desat les adreces de casa i de la feina a Google, es mostraran a la cronologia. Aquesta informació també es pot fer servir en altres productes i serveis de Google.

Obteniu informació sobre com podeu definir les adreces de casa i de la feina

Veure les fotos de Google Fotos a la cronologia

Podeu veure les vostres fotos de Google Fotos a la cronologia. Per controlar si les fotos de Google Fotos es mostren a la cronologia, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i després Configuració i privadesa.
  4. A "La meva cronologia", cerqueu "Google Fotos".
    • Perquè les fotos deixin de mostrar-se a la cronologia, l'opció ha d'estar desactivada.
    • Perquè s'hi mostrin, l'opció ha d'estar activada.

Consell: podeu suprimir fotos de la cronologia, però no se suprimiran de Google Fotos, i tampoc no ho faran les metadades corresponents.

Recordar les pel·lícules que heu vist al cinema

Podeu accedir a les pel·lícules que heu vist al cinema des de la cronologia. Google pot utilitzar els horaris públics per suggerir-vos pel·lícules que podríeu haver vist en funció del dia en què anessiu al cinema. Sou l'única persona que pot veure aquesta informació, i la podeu modificar i suprimir en qualsevol moment.

Les pel·lícules formen part de l'experiència de la cronologia que reflecteix els llocs on heu estat. Obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.

Consultar informació sobre les pel·lícules que heu vist

Després de veure una pel·lícula al cinema, pot ser que estigui disponible a la vostra cronologia, on també podeu veure'n el tràiler i llegir-ne la sinopsi.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu el cercle del compte Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el dia que vau anar al cinema.
  4. A "La teva pel·lícula", toqueu la pel·lícula que heu vist.

Suprimir una pel·lícula de la cronologia

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu el cercle del compte Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el dia que vau anar al cinema.
  4. A "La teva pel·lícula", toqueu la pel·lícula que voleu suprimir.
  5. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Suprimeix la pel·lícula i després Suprimeix.

Canviar una pel·lícula a la cronologia

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu el cercle del compte Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el dia que vau anar al cinema.
  4. A "La teva pel·lícula", toqueu la pel·lícula que voleu canviar.
  5. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Canvia la pel·lícula i després Toqueu una pel·lícula de la llista.