Cronologia de Google Maps

Podeu consultar i gestionar la informació de l'historial d'ubicacions a la cronologia de Google Maps, tant des d'un ordinador com des d'un dispositiu mòbil. A la cronologia podeu editar entrades específiques de l'historial d'ubicacions i suprimir-ne totes les dades o bé la informació corresponent a intervals de temps concrets. La cronologia és privada, de manera que sou l'única persona que la pot veure.

Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i poseu en pausa l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que aquestes dades es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, les dades d'ubicació es poden desar com a part de la vostra activitat a la Cerca i a Google Maps quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Nota: en aquests moments la cronologia no està disponible a Corea del Sud. Podeu activar o posar en pausa l'historial d'ubicacions als Controls d'activitat i suprimir les dades de l'historial des d'allí.

Nota: podeu veure la cronologia a la versió 9.12 de l'aplicació Google Maps i en versions posteriors. Si teniu una versió anterior de l'aplicació, consulteu la cronologia des de maps.google.com/timeline en un ordinador o en un dispositiu mòbil.

Crear una cronologia

Quan activeu l'historial d'ubicacions, a la cronologia es mostren els llocs on heu anat amb els dispositius en què heu iniciat la sessió amb el vostre compte i que registren la ubicació. Obteniu més informació sobre l'historial d'ubicacions.

Obriu la cronologia:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menúi, a continuació, Cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Mési, a continuació, Configuració.
  4. Heu de veure "La ubicació està activada". En cas contrari, toqueu La ubicació està desactivada i, a continuació, i activeu Ubicació.
  5. Heu de veure "L'historial d'ubicacions està activat". En cas contrari, toqueu L'historial d'ubicacions està desactivat i, a continuació, i activeu Historial d'ubicacions.

Veure els viatges

A la cronologia es mostra on heu anat i de quina manera us heu desplaçat (a peu, amb cotxe, amb bicicleta o amb transport públic) quan teniu activat l'historial d'ubicacions.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menúi, a continuació, Cronologia Cronologia.
  3. Per veure un altre dia o mes, toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari i, a continuació, llisqueu cap a la dreta o l'esquerra i toqueu un dia.

Consell: per veure els llocs que heu visitat últimament, toqueu Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs i, a continuació, Visitats.

Activar o posar en pausa l'historial d'ubicacions

Quan activeu l'historial d'ubicacions, Google registra les vostres dades d'ubicació i els vostres llocs al Compte de Google encara que no utilitzeu Google Maps. Per activar l'historial d'ubicacions o posar-lo en pausa, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a Cronologia.
  2. Toqueu Configuració i, a continuació, Historial d'ubicacions i, a continuació, i trieu Activa l'historial d'ubicacions o Posa en pausa l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions.

Editar la cronologia

Canviar els llocs que heu visitat i les activitats que heu fet

Si un lloc de la cronologia és incorrecte, podeu editar-ne la ubicació i la data en què vau anar-hi. Per fer-ho, activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podreu editar ubicacions ni activitats de la cronologia, però podreu suprimir un dia o l'historial d'ubicacions.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el lloc incorrecte a la cronologia i toqueu-lo.
  4. Toqueu Edita.
  5. Toqueu el lloc o l'activitat correctes als suggeriments que es mostren a la part inferior de la pantalla. També podeu cercar el lloc. Desplaceu-vos fins al final de la pantalla i toqueu Cerca.
  6. Per editar en quin moment hi vau ser, toqueu l'hora.

Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podreu editar ubicacions ni activitats de la cronologia, però podreu suprimir un dia o tot l'historial d'ubicacions.

Canviar de milles a quilòmetres

Per canviar les unitats amb què es mesura la distància a la cronologia, toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Unitats de distància. A continuació, trieu Automàtic, Quilòmetres o Milles.

Suprimir un dia

Important: la informació de l'historial d'ubicacions que suprimiu a la cronologia no es tornarà a mostrar. Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat a la Cerca i a Google Maps quan tingueu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Cronologia Cronologia.
  3. A l'extrem superior dret, toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari i, a continuació, i trieu el dia que voleu suprimir.
  4. Toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix el dia.

Suprimir l'historial d'ubicacions

Important: la informació de l'historial d'ubicacions que suprimiu a la cronologia no es tornarà a mostrar. Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat a la Cerca i a Google Maps quan tingueu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  4. Desplaceu-vos fins a "Configuració d'ubicació".
    • Suprimiu part de l'historial: toqueu Suprimeix un interval de l'historial d'ubicacions.
    • Suprimiu-ho tot: seleccioneu Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions.

Suprimir automàticament l'historial d'ubicacions

Podeu triar que se suprimeixin automàticament les dades de l'historial d'ubicacions de fa més de 3 o 18 mesos.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. A l'extrem superior esquerre, toqueu Menú Menúi, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A l'extrem superior dret, toqueu Més Mési, a continuació, Configuració i privadesa.
  4. Desplaceu-vos cap avall fins a "Configuració d'ubicació".
  5. Toqueu Suprimeix automàticament l'historial d'ubicacions.
  6. Seguiu les instruccions que es mostren en pantalla.

Millorar la precisió de la cronologia

De vegades, pot ser que detecteu errors a la cronologia. Per exemple, si us trobeu en zones urbanes molt poblades, és possible que mostri que heu estat en un restaurant quan, en realitat, heu sopat en un altre que es troba a prop. Per ajudar-nos a millorar la precisió de la cronologia i reduir les probabilitats que es produeixin aquest tipus d'errors, seguiu aquests passos:

1. Activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions: si ja l'havíeu activada, la cronologia utilitzarà la informació sobre l'ús que heu fet d'altres productes de Google, com ara la Cerca, durant el temps en què ha estat activada. Per exemple, si heu cercat un restaurant a prop d'on us trobeu, la cronologia tindrà en compte aquesta informació a l'hora de determinar si heu visitat el restaurant en qüestió o un que hi ha al costat.
  2. Confirmeu els llocs on heu estat: podeu confirmar manualment els llocs que heu visitat registrant-los directament a la cronologia.
Desar l'activitat de cerca i de navegació amb Google

Google desa l'activitat de cerca i de navegació a Activitat al web i en aplicacions, així com la informació relacionada (com ara les ubicacions), sempre que aquesta opció estigui activada i hàgiu iniciat la sessió al Compte de Google. Aquesta informació permet determinar amb més exactitud els llocs on heu anat i millora la precisió de la cronologia.

Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podreu editar ubicacions ni activitats de la cronologia, però podreu suprimir un dia o l'historial d'ubicacions.

Activar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  4. A "Historial d'aplicacions", seleccioneu L'activitat al web i en aplicacions està desactivada.

Ajustar la configuració d'ubicació

Podeu millorar la qualitat de la cronologia si teniu activat els modes "Estalvi de bateria" o "Només dispositiu".

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  4. Toqueu "Ubicació" i, a continuació, Mode i seleccioneu el mode Estalvi de bateria o Només dispositiu.
    Nota: si trieu aquesta opció, s'actualitzarà la configuració d'ubicació del vostre dispositiu i la configuració de la cronologia.
  5. Toqueu .

Confirmar les ubicacions actuals a la cronologia i veure els llocs propers

A Gooogle Maps podeu confirmar la vostra ubicació en temps real, encara que no tingueu activat l'historial d'ubicacions. Si confirmeu els llocs on aneu, sabreu quantes vegades hi heu estat i com hi heu anat.

Les ubicacions que confirmeu es mostren a la cronologia i les podeu suprimir d'una en una o bé suprimint l'historial d'ubicacions. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu el punt blau i, a continuació, Mostra els llocs propers.
  3. Desplaceu-vos per la llista de llocs i trieu la vostra ubicació actual.
  4. A la pantalla següent, a sota de la pregunta "Ets aquí ara?", toqueu .
  5. Toqueu Mostra a la cronologia per veure tots els llocs que heu visitat i quantes vegades hi heu estat.

També podeu confirmar la vostra ubicació en temps real a Google Chrome o a l'aplicació Google:

1. Obriu Google Maps a Chrome o a l'aplicació Google.
  2. Cerqueu la vostra ubicació actual.
  3. Toqueu "Més informació sobre [aquest lloc]".
  4. Toqueu "Sí" quan se us pregunti "Ets aquí ara?".

Trucs i consells

Consultar l'última vegada que vau visitar un lloc

Podeu veure l'última vegada que vau visitar un lloc a la targeta d'informació corresponent de Google Maps, sempre que la visita ja s'inclogui a la cronologia. Seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Cronologia Cronologia.
  3. Seleccioneu un lloc de la cronologia.
  4. Toqueu Detalls.
  5. Desplaceu-vos cap avall fins que vegeu "Vas visitar aquest lloc fa X" o "Hi has estat fa X".

Nota: aquesta informació només es mostra si el lloc ja figura a la cronologia.

Veure les adreces de casa i de la feina a la cronologia

Si heu desat les adreces de casa i de la feina a Google, es mostraran a la cronologia. Aquesta informació també es pot fer servir en altres productes i serveis de Google.

Obteniu més informació sobre com podeu definir les adreces de casa i de la feina

Veure fotos de Google Fotos a la cronologia

Podeu enllaçar el compte de Google Fotos amb la cronologia. D'aquesta manera, podreu veure a la cronologia les fotos que pengeu a Google Fotos. Per controlar si les fotos de Google Fotos es mostren a la cronologia, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  4. A "Cronologia", cerqueu "Google Fotos".
    • Per mostrar fotos a la cronologia, l'opció ha d'estar activada.
    • Per deixar de mostrar-les, l'opció ha d'estar desactivada.

Nota: podeu suprimir fotos de la cronologia, però no se suprimiran de Google Fotos, com tampoc ho faran les metadades corresponents.