Afegir, editar o suprimir ressenyes i puntuacions de Google Maps

A Google Maps, podeu escriure ressenyes dels llocs que visiteu. També podeu deixar informació o publicar actualitzacions de fotos o vídeos sobre un lloc concret, com ara si és tranquil i romàntic, o si està en obres.

Important: per mantenir fora de Google Maps els usuaris que infringeixen les polítiques, moderem les ressenyes dels usuaris i el contingut relacionat. Les infraccions que trobem estan subjectes a revisió i supressió.
Obteniu més informació sobre la política de contingut generat per l'usuari de Google Maps i sobre els comportaments i el contingut prohibits i restringits.

Consell: les ressenyes i opinions són voluntàries, és a dir, no paguem els ressenyadors perquè afegeixin ressenyes a Google Maps.

Sobre la informació pública

Totes les ressenyes són públiques i tothom pot trobar el que afegiu. No podeu afegir ressenyes anònimes.

La resta d'usuaris també poden trobar aquesta informació quan escriviu una ressenya:

Consell: si sou Local Guide, podeu obtenir punts quan afegiu fotos i vídeos a Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu proporcionar ressenyes i fotos d'alta qualitat.

Afegir una puntuació o una ressenya

Per ajudar-vos a compartir una experiència o ajudar altres persones a triar o a prendre una decisió més informada, podeu afegir puntuacions o ressenyes.

Abans d'afegir una puntuació o una ressenya, assegureu-vos que compliu la política de continguts. És possible que se suprimeixin ressenyes i puntuacions d'una pàgina. En la majoria dels casos, se suprimeixen a causa d'infraccions de les polítiques (per exemple, per la difusió de contingut brossa o inadequat).

No restablim les ressenyes que s'han suprimit per infraccions de les polítiques. Aquestes mesures de supressió ajuden a garantir que les ressenyes de les propietats de Google siguin rellevants, útils i fiables. Obteniu informació sobre el contingut prohibit i restringit a les ressenyes.

Per afegir una puntuació o una ressenya:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o toqueu-lo al mapa.
    • Si a la cerca obteniu diverses ubicacions, toqueu la que vulgueu actualitzar.
  3. A la part inferior de la pantalla, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. A la part superior, toqueu Ressenyes.
  5. Desplaceu-vos fins a les 5 estrelles buides.
  6. Creeu la ressenya:
    • Per puntuar el lloc: toqueu les estrelles.
    • Per escriure una ressenya: a "Comparteix la teva experiència", introduïu el que voleu dir.
    • Per afegir detalls sobre la vostra experiència: a sota de les preguntes que es mostren, trieu els detalls que millor s'adaptin a la vostra experiència. És possible que no rebeu preguntes per a cada lloc sobre el qual escrigueu una ressenya.

La vostra ressenya, la puntuació i els detalls sobre un lloc es mostren a Google Maps i al vostre perfil fins que no els retireu. Un cop publicada, podeu editar-la o bé canviar-ne la puntuació i les fotos que hi heu inclòs. Obteniu informació sobre com podeu publicar una actualització de fotos.

Cercar i compartir les vostres ressenyes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix.
    • Per trobar llocs sobre els quals heu escrit una ressenyatoqueu Mostra el perfil.
    • Per trobar llocs sobre els quals podeu escriure una ressenya, toqueu Escriu una ressenya.
  3. Per compartir una ressenya, aneu a la part inferior de la ressenya en qüestió i toqueu Comparteix Comparteix.

Editar o suprimir una ressenya que hàgiu escrit

Troba les meves ressenyes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Mostra el perfil.
  3. Desplaceu-vos i toqueu Mostra totes les ressenyes.
  4. Al costat de la ressenya que voleu editar o suprimir, toqueu Més Més.
  5. Seleccioneu Edita la ressenya o Suprimeix la ressenya i seguiu els passos en pantalla.

Llegir ressenyes d'altres persones i reaccionar-hi

Llegir les ressenyes d'altres usuaris

Les ressenyes i puntuacions que veieu a Google Maps les han afegit altres usuaris.

Consell: la data de la ressenya correspon a la seva data de publicació.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o toqueu-lo al mapa.
  3. A la part inferior de la pantalla, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. A la part superior, toqueu Ressenyes.

Per llegir les ressenyes en un altre idioma:

1. Al Compte de Google, aneu a la configuració d'idiomes.
  2. A la dreta, toqueu Edita Edita i seleccioneu un idioma.
  3. Torneu a carregar Google Maps i consulteu la ressenya de nou.

Consell: per trobar ressenyes d'alta qualitat, cerqueu la icona de Local Guide , que indica que la ressenya en qüestió l'ha escrit un Local Guide.

Marcar una ressenya com a útil o no útil

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o toqueu-lo al mapa.
  3. A la part inferior de la pantalla, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. A la part superior, toqueu Ressenyes.
  5. Trieu una de les opcions següents:
    • Per marcar una ressenya com a útil, toqueu És útil . L'autor rebrà una notificació, però no hi figurarà ni el vostre nom ni la vostra informació. Es mostra el nombre total de vots que han marcat la ressenya com a útil.
    • Per marcar una ressenya com a no útil, toqueu No és útil . L'autor no rebrà cap notificació i no es mostra el nombre total de vots que han marcat la ressenya com a no útil.

Consells:

• Per suprimir el vot, torneu a tocar la icona.
  • Si la ressenya és il·legal o infringeix la política de Google, podeu informar-ne.

Informar d'una ressenya

No podeu contactar amb algú que hagi deixat una ressenya inadequada, però podeu sol·licitar que Google la suprimeixi. Les ressenyes es retiren si altres persones les etiqueten com a imprecises o si no compleixen les polítiques de ressenyes de Google.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu la ressenya que infringeix les polítiques de ressenyes de Google.
  3. Al costat de la ressenya, toqueu Més Més i després Informa de la ressenya.
  4. Seleccioneu el motiu pel qual voleu informar de la ressenya.
    • Si seleccioneu No és útil, no s'informa de la ressenya. Google mostrarà aquesta ressenya a menys persones.

Consell: si sou propietari d'una empresa, podeu sol·licitar que se suprimeixin les ressenyes del vostre perfil d'empresa a Google.