Escriure ressenyes i afegir puntuacions de llocs

A Google Maps podeu escriure ressenyes dels llocs que heu visitat. També podeu compartir informació sobre un lloc concret, com ara si és tranquil, animat o romàntic. Aquestes ressenyes i opinions són voluntàries, és a dir, no paguem els ressenyadors perquè n'afegeixin a Google Maps.

Què veuen els altres usuaris

Totes les ressenyes són públiques, de manera que tothom pot veure el que heu escrit. Tingueu en compte que no poden ser anònimes.

Els usuaris també veuen aquestes altres dades:

• el nom que figura a la vostra pàgina Sobre mi
  • altres ressenyes que heu escrit a Google Maps
  • les fotos que heu afegit a Google Maps

Consell: si sou Local Guide, podeu aconseguir punts afegint ressenyes i puntuacions a Google Maps.

Afegir una puntuació o una ressenya

Notes:

• Google utilitza unes mesures automàtiques de detecció de contingut brossa per suprimir les ressenyes que probablement ho són.
  • Google no admet de cap manera les ressenyes falses. És possible que retirem les ressenyes que considerem que són falses o que no compleixin la política de ressenyes de Google.
  1. A l'ordinador, obriu Google Maps i comproveu que hi hàgiu iniciat la sessió.
  2. Cerqueu un lloc.
  3. A l'esquerra, desplaceu-vos cap avall i feu clic a Escriu una ressenya.
  4. A la finestra que es mostra, feu clic a les estrelles per puntuar el lloc. També podeu escriure una ressenya.

La vostra ressenya serà visible a Google Maps fins que la retireu. Un cop publicada, podeu editar-ne el contingut o bé canviar-ne la puntuació i les imatges que hi hàgiu inclòs.

Veure les ressenyes i les puntuacions

Cercar i compartir les vostres ressenyes
  1. A l'ordinador, obriu Google Maps.

2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.

3. Feu clic a Les meves contribucions.

• Per veure els llocs sobre els quals ja heu escrit una ressenya, trieu Ressenyes.

• Per veure suggeriments de llocs sobre els quals podeu escriure una ressenya, trieu Contribueix.

4. Per compartir una ressenya, aneu a la part inferior de la ressenya en qüestió i toqueu Comparteix Comparteix.

Llegir les ressenyes d'altres usuaris

Les ressenyes i puntuacions que veieu a Google Maps les han afegit altres usuaris. Per cercar-ne una, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc.
  3. A sota del nom del lloc se'n mostra la puntuació.
  4. Per llegir les ressenyes, feu clic a la xifra del total de ressenyes que hi ha a la dreta de la puntuació.

Consell: per veure una ressenya traduïda en un altre idioma, feu el següent.

1. Aneu a la vostra configuració d'idioma.

2. A la dreta, toqueu Edita Edita i, a continuació, trieu un idioma.

3. Torneu a carregar Google Maps i consulteu la ressenya de nou.

Nota: la data de la ressenya correspon a la seva data de publicació.

Respondre a una ressenya

Quan accediu al vostre perfil d'empresa a Google Maps des d'un ordinador, tindreu l'opció de respondre a ressenyes concretes.

Nota: el vostre perfil d'empresa s'ha de verificar per respondre a les ressenyes.

Per respondre a les ressenyes del vostre perfil d'empresa a Google Maps, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Introduïu el nom de l'empresa. A continuació, feu clic a Cerca Cerca o premeu Retorn.
  3. Desplaceu-vos fins a la secció "Ressenyes" del vostre perfil d'empresa.
  4. Al costat de la ressenya a la qual voleu respondre, feu clic a Respon.

Editar o suprimir una ressenya vostra

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.

2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.

3. Feu clic a Les meves contribucions i, a continuació, trieu Ressenyes.

4. Al costat de la ressenya que voleu editar o suprimir, feu clic a Més Més.

5. Trieu una opció i seguiu les instruccions.

Informar d'una ressenya

És possible que es retirin les ressenyes que altres usuaris marquin com a poc precises o que no compleixin les polítiques de ressenyes de Google. No podeu contactar amb els usuaris que hagin escrit ressenyes inadequades, però podeu sol·licitar a Google que les suprimeixi.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu la ressenya que infringeix les polítiques de ressenyes de Google.
  3. Al costat de la ressenya, feu clic a Més Més i, a continuació, Marca com a inadequada.