Escriure ressenyes i afegir puntuacions de llocs

A Google Maps podeu escriure ressenyes dels llocs que heu visitat. També podeu deixar informació o publicar actualitzacions de fotos sobre un lloc concret, com ara si és tranquil i romàntic, o si està en obres. Aquestes ressenyes i opinions són voluntàries, és a dir, no paguem els ressenyadors quan n'afegeixen a Google Maps.

Quina informació és pública

Totes les ressenyes són públiques i tothom pot trobar el que escriviu. No podeu afegir ressenyes anònimes.

La resta d'usuaris també poden trobar aquesta informació quan escriviu una ressenya:

Consell: si sou Local Guide, podeu obtenir punts quan afegiu fotos i vídeos a Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu proporcionar ressenyes i fotos d'alta qualitat.

Afegir una puntuació o una ressenya

Google utilitza unes mesures automàtiques de detecció de contingut brossa per suprimir les ressenyes que probablement ho són.

Google no admet de cap manera les ressenyes falses. És possible que retirem les ressenyes que considerem que són falses o que no compleixin la política de ressenyes de Google.

1. A l'ordinador, inicieu la sessió a Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc.
  3. A l'esquerra, desplaceu-vos cap avall i feu clic a Escriu una ressenya.
  4. Per puntuar el lloc, feu clic a les estrelles. També podeu escriure una ressenya.

La vostra ressenya es mostrarà a Google Maps fins que la retireu. Un cop publicada, podeu editar-la o bé canviar-ne la puntuació i les fotos que hi heu inclòs.

Gestionar les ressenyes

Cercar i compartir les vostres ressenyes

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.
  3. Feu clic a Les meves contribucions.
    • Per trobar llocs sobre els quals heu escrit una ressenya, feu clic a Ressenyes.
    • Per trobar suggeriments de llocs sobre els quals podeu escriure una ressenya, feu clic a Contribueix.
  4. Per compartir una ressenya, toqueu Comparteix Comparteix a la part inferior de la ressenya.

Editar o suprimir una ressenya que hàgiu escrit

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.
  3. Feu clic a Les meves contribucions i, a continuació, Ressenyes.
  4. Al costat de la ressenya que voleu editar o suprimir, feu clic a Més Més.
  5. Seleccioneu Edita la ressenya o Suprimeix la ressenya i seguiu els passos en pantalla.

Llegir ressenyes d'altres persones i respondre-hi

Llegir les ressenyes d'altres usuaris

Les ressenyes i puntuacions que trobeu a Google Maps les han afegit altres usuaris.

Consell: la data de la ressenya correspon a la seva data de publicació.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc.
  3. A sota del nom del lloc, podeu trobar una puntuació.
  4. Per llegir les ressenyes, feu clic al nombre de ressenyes que hi ha a la dreta de la puntuació.

Per llegir les ressenyes en un altre idioma:

1. Al Compte de Google, aneu a la configuració d'idiomes.
  2. A la dreta, feu clic a Edita Edita i seleccioneu un idioma.
  3. Torneu a carregar Google Maps i consulteu la ressenya de nou.

Respondre a una ressenya sobre la vostra empresa

Quan obriu el perfil d'empresa a Google Maps des d'un ordinador, podeu respondre a ressenyes individuals.

Consell: per respondre a les ressenyes, heu de verificar el perfil d'empresa.

Per respondre a les ressenyes del perfil d'empresa a Google Maps:

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Introduïu el nom de l'empresa. A continuació, feu clic a Cerca Cerca o premeu Retorn.
  3. Al perfil d'empresa, desplaceu-vos fins a "Ressenyes".
  4. Per respondre a una ressenya, feu clic a Respon.

Marcar una ressenya com a útil

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc.
  3. A sota del nom del lloc, feu clic al nombre de ressenyes.
  4. Per marcar una ressenya com a útil, feu clic a És útil . L'autor rebrà una notificació, però no hi figurarà ni el vostre nom ni la vostra informació. Es mostra el nombre total de vots que han marcat la ressenya com a útil.

Consells:

• Per suprimir el vot, torneu a tocar la icona.
  • Si la ressenya és il·legal o infringeix la política de Google, podeu informar-ne.
  • Google mostra les ressenyes que s'han marcat com a útils a més persones.

Informar d'una ressenya

No podeu contactar amb els usuaris que hagin escrit ressenyes inadequades, però podeu sol·licitar a Google que les suprimeixi. Les ressenyes es retiren si altres usuaris les etiqueten com a poc precises o si no compleixen les polítiques de ressenyes de Google.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu la ressenya que infringeix les polítiques de ressenyes de Google.
  3. Al costat de la ressenya, feu clic a Més Més i, a continuació, Marca com a inadequada.
  4. Seleccioneu el motiu pel qual voleu informar de la ressenya.