Een review schrijven of een plaats beschrijven

Op Google Maps kunt u reviews schrijven over plaatsen die u heeft bezocht. Uw reviews zijn openbaar, dus iedereen kan zien wat u heeft geschreven. U kunt geen anonieme review toevoegen.

Opmerking: Google voert een zero-tolerantiebeleid ten aanzien van vervalste reviews. We behouden ons het recht voor elke review te verwijderen die we als vervalst beschouwen of die niet voldoet aan ons beleid inzake gebruikersinhoud en -gedrag.

Anderen zien ook het volgende:

• Uw naam zoals deze wordt weergegeven op de pagina Over mij.
  • Andere reviews die u op Google Maps heeft geschreven.
  • Foto's die u aan Google Maps heeft toegevoegd.

U kunt ons ook informatie geven over een plaats. Laat ons bijvoorbeeld weten of een plaats rustig, levendig of romantisch is.

Tip: Als u graag informatie over plaatsen toevoegt of reviews schrijft, kunt u lid worden van de Local Guides-community. U verdient dan punten met uw bijdragen aan Google Maps en er wordt een speciale badge naast uw reviews weergegeven. Bezoek het Local Guides-forum voor meer informatie en voor antwoorden op uw andere vragen.

Beoordelingen en reviews van anderen zoeken

1. Open Google Maps.
  2. Zoek naar een plaats.
  3. Onder het zoekvak ziet u een beoordeling.
  4. Als u alle reviews voor de plaats wilt lezen, klikt u op Reviews.

Tip: Als u een vertaalde review in een andere taal wilt bekijken, gaat u rechts naar uw talen en vervolgens, klikt u op Bewerken Bewerken en vervolgens en kiest u een taal.

Een beoordeling of review toevoegen

1. Open Google Maps en zorg ervoor dat u bent ingelogd.
  2. Zoek naar een plaats.
  3. Klik op Een review schrijven.
  4. Klik in het venster dat wordt weergegeven, op de sterren om een sterbeoordeling van de plaats te geven. U kunt ook een review schrijven.

Uw reviews weergeven of bewerken

Uw reviews weergeven

Als u Locatiegeschiedenis heeft ingeschakeld, kunt u een lijst bekijken van plaatsen die u heeft bezocht of die u kunt beoordelen.

1. Open Google Maps.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op het menu Menu.
  3. Klik op Mijn bijdragen.
  • Kies Reviews om plaatsen te zien die u al heeft beoordeeld.
  • Kies Bijdragen om plaatsen te zien die u nog kunt beoordelen.
Uw review bewerken of verwijderen
  1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op het menu Menu.
  3. Klik op Mijn bijdragen.
  4. Kies Reviews.
  5. Klik naast de review die u wilt bewerken of verwijderen op Meer Meer.
  • Klik op Review bewerken om een review te bewerken.
  • Klik op Review verwijderen om een review te verwijderen.
Review van iemand anders melden
  1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Vind de review die in strijd is met het reviewbeleid van Google.
  3. Klik naast de review op 'Markeren als ongepast' Melden.