Skriv anmeldelser, og tilføj bedømmelser af steder

På Google Maps kan du anmelde steder, du har besøgt. Du kan også skrive oplysninger eller sende opdateringer med billede om et sted, f.eks. om det er stille og romantisk, eller hvis det er under renovering. Disse anmeldelser og oplysninger leveres på frivillig basis. Vi betaler ikke anmeldere, når de føjer dem til Google Maps.

Hvilke oplysninger er offentlige

Alle anmeldelser er offentlige, og alle kan finde det, du skriver. Du kan ikke tilføje en anonym anmeldelse.

Her er nogle flere oplysninger, som andre kan finde, når du skriver en anmeldelse:

Tip! Hvis du er Local Guide, kan du få point, når du føjer billeder og videoer til Google Maps. Få flere oplysninger om, hvordan du leverer anmeldelser og billeder af høj kvalitet.

Tilføj en bedømmelse eller en anmeldelse

Google benytter metoder til automatisk registrering af spam for at fjerne anmeldelser, der sandsynligvis er spam.

Google har en nultolerancepolitik mht. falske anmeldelser. Hvis vi mener, en anmeldelse er falsk eller ikke overholder Googles politik vedrørende anmeldelser, kan vi fjerne den.

1. Log ind på Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted.
  3. Rul og klik på Skriv en anmeldelse til venstre.
  4. Klik på stjernerne for at bedømme stedet. Du kan også skrive en anmeldelse.

Din anmeldelse vises i Google Maps, indtil du fjerner den. Når din anmeldelse er offentliggjort, kan du redigere den eller ændre bedømmelsen og fjerne eller udskifte eventuelle inkluderede billeder.

Administrer dine anmeldelser

Find og del dine anmeldelser

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Dine bidrag.
    • Du kan finde steder, du har anmeldt, ved at klikke på Anmeldelser.
    • Du kan finde forslag til steder, du kan anmelde, ved at klikke på Bidrag.
  4. Du kan dele en anmeldelse ved at trykke på Del Del nederst i anmeldelsen.

Rediger eller slet din anmeldelse

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Dine bidrag og så Anmeldelser.
  4. Klik på Mere Mere ud for den anmeldelse, du vil redigere eller slette.
  5. Vælg Rediger anmeldelse eller Slet anmeldelse, og følg vejledningen på skærmen.

Læs og svar på andres anmeldelser

Læs andres anmeldelser

De anmeldelser og bedømmelser, du kan se i Google Maps, er tilføjet af andre brugere.

Tip! Datoen på en anmeldelse er den dato, hvor den blev offentliggjort.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted.
  3. Du kan finde en bedømmelse under stedets navn.
  4. Hvis du vil læse anmeldelser, skal du klikke på antallet af anmeldelser til højre for bedømmelsen.

Sådan kan du læse anmeldelser på et andet sprog.

1. Gå til dine sprogindstillinger på din Google-konto.
  2. Klik på Rediger Rediger til højre, og vælg et sprog.
  3. Genindlæs Google Maps, og tjek anmeldelsen igen.

Svar på en anmeldelse af din virksomhed

Når du åbner din virksomhedsprofil i Google Maps på din computer, kan du svare på individuelle anmeldelser.

Tip! Du skal bekræfte din virksomhedsprofil for at kunne svare på anmeldelser.

Sådan svarer du på anmeldelser fra din virksomhedsprofil i Google Maps:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Angiv dit virksomhedsnavn. Klik derefter på Søg Søgning, eller tryk på Enter.
  3. Rul til "Anmeldelser" på din virksomhedsprofil.
  4. Klik på Svar for at svare på en anmeldelse.

Markér en anmeldelse som nyttig

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted.
  3. Klik på antallet af anmeldelser under stedets navn.
  4. Klik på Nyttig  for at markere en anmeldelse som nyttig. Forfatteren får besked, men dit navn og dine oplysninger vises ikke. Det samlede antal angivelser som nyttig vises.

Tips!

• Tryk på ikonet igen for at fjerne din stemme.
  • Hvis anmeldelsen er ulovlig eller i strid med Googles politik, kan du rapportere anmeldelsen.
  • Google viser anmeldelser, der er markeret som nyttige, til flere personer.

Rapportér en anmeldelse

Du kan ikke kontakte en person, der har skrevet en upassende anmeldelse, men du kan anmode Google om at fjerne anmeldelsen. Anmeldelser fjernes, hvis andre markerer dem som unøjagtige, eller hvis de ikke overholder Googles politikker vedrørende anmeldelser.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Find den anmeldelse, der overtræder Googles politikker vedrørende anmeldelser.
  3. Klik på Mere Mere og så Rapportér som upassende ud for anmeldelsen.
  4. Vælg årsagen til, at du vil rapportere anmeldelsen.