Tilføj, rediger eller slet anmeldelser og bedømmelser i Google Maps

I Google Maps kan du skrive anmeldelser af steder, du besøger. Du kan også angive oplysninger om et sted eller indsende billed- eller videoopdateringer om det, f.eks. for at angive eller vise, om det er et roligt og romantisk sted, eller om det er under renovering.

Vigtigt! Vi modererer brugeranmeldelser og relateret indhold for at holde personer, der overtræder vores politikker, væk fra Google Maps. Alle de overtrædelser, vi finder, vil blive gennemgået og fjernet.
Få flere oplysninger om Google Maps-politikken vedrørende brugergenereret indhold, og få flere oplysninger om indhold og adfærd, der ikke er tilladt eller underlagt begrænsninger.

Tip! Dine anmeldelser og meninger er frivillige. Vi betaler med andre ord ikke anmelderne for at føje anmeldelser til Google Maps.

Om offentlige oplysninger

Alle anmeldelser er offentlige, og alle kan finde det, du tilføjer. Du kan ikke tilføje en anonym anmeldelse.

Her er nogle flere oplysninger, som andre kan finde, når du skriver en anmeldelse:

Tip! Hvis du er Local Guide, kan du få point for at tilføje billeder og videoer i Google Maps. Få oplysninger om, hvordan du uploader anmeldelser og billeder af høj kvalitet.

Tilføj en bedømmelse eller en anmeldelse

Du kan tilføje bedømmelser eller anmeldelser for at dele en oplevelse med andre eller for at gøre det lettere for andre at træffe en beslutning.

Før du tilføjer en bedømmelse eller en anmeldelse, skal du sikre dig, at du overholder indholdspolitikken. Anmeldelser og bedømmelser kan blive fjernet fra siden, og det sker typisk i tilfælde af politikovertrædelser såsom spam eller upassende indhold.

Vi gendanner ikke anmeldelser, der er blevet fjernet på grund af politikovertrædelser. Når vi fjerner anmeldelser, gør vi det for at sikre, at de anmeldelser, der vises i Google-tjenester, er relevante, nyttige og pålidelige. Få oplysninger om anmeldelsesindhold, der ikke er tilladt eller er underlagt begrænsninger.

1. Log ind på Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted.

"Googleplex" is typed in the search bar on Google Maps. A list of results is displayed below.

1. Rul og klik på Skriv en anmeldelse til venstre.
In Google Maps, a review summary of a Googleplex location is displayed in the left sidebar. It shows the average review ratings, review highlights, a button that says "Write a review," and a list of all reviews.
  1. Klik på stjernerne for at bedømme stedet. Du kan også skrive en anmeldelse.

In Google Maps, a pop-up window displays a form to write a review for Googleplex. There are 5 stars selected for the rating, a text field to write review details, and a button with a camera to upload photos. At the bottom of the pop-up window, there is a "Cancel" button and a "Post" button.

Din anmeldelse vises i Google Maps, indtil du fjerner den. Når din anmeldelse er offentliggjort, kan du redigere den eller ændre bedømmelsen og fjerne eller udskifte eventuelle inkluderede billeder.

Find og del dine anmeldelser

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Dine bidrag.
  4. Gå ned til bunden af en anmeldelse, og tryk på Del Del for at dele den.

Rediger eller slet din anmeldelse

Find dine anmeldelser

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Dine bidrag og så Anmeldelser.
  4. Klik på Mere Mere ud for den anmeldelse, du vil redigere eller slette.
  5. Vælg Rediger anmeldelse eller Slet anmeldelse, og følg vejledningen på skærmen.

Læs og svar på andres anmeldelser

Læs andres anmeldelser

De anmeldelser og bedømmelser, du kan se i Google Maps, er tilføjet af andre brugere.

Tip! Datoen på en anmeldelse er den dato, hvor den blev offentliggjort.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted.
  3. Du kan finde en bedømmelse under stedets navn.
  4. Hvis du vil læse anmeldelser, skal du klikke på antallet af anmeldelser til højre for bedømmelsen.

Sådan kan du læse anmeldelser på et andet sprog.

1. Gå til dine sprogindstillinger på din Google-konto.
  2. Klik på Rediger Rediger til højre, og vælg et sprog.
  3. Genindlæs Google Maps, og tjek anmeldelsen igen.

Svar på en anmeldelse af din virksomhed

Når du åbner din virksomhedsprofil i Google Maps på din computer, kan du svare på individuelle anmeldelser.

Tip! Du skal verificere din virksomhedsprofil for at kunne svare på anmeldelser.

Sådan svarer du på anmeldelser fra din virksomhedsprofil i Google Maps:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Angiv dit virksomhedsnavn. Klik derefter på Søg Søg, eller tryk på Enter.
  3. Rul ned til "Anmeldelser" på din virksomhedsprofil.
  4. Klik på Svar for at svare på en anmeldelse.

Markér en anmeldelse som nyttig

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted.
  3. Klik på antallet af anmeldelser under stedets navn.
  4. Klik på Nyttig  for at markere en anmeldelse som nyttig. Forfatteren får besked, men dit navn og dine oplysninger vises ikke. Det samlede antal angivelser som nyttig vises.

Tips!

• Tryk på ikonet igen for at fjerne din stemme.
  • Hvis anmeldelsen er ulovlig eller i strid med Googles politik, kan du rapportere anmeldelsen.

Rapportér en anmeldelse

Du kan ikke kontakte en person, der har skrevet en upassende anmeldelse, men du kan anmode Google om at fjerne anmeldelsen. Anmeldelser fjernes, hvis andre markerer dem som unøjagtige, eller hvis de ikke overholder Googles politikker vedrørende anmeldelser.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Find den anmeldelse, der overtræder Googles politikker vedrørende anmeldelser.
  3. Klik på Mere Mere og så Rapportér som upassende ud for anmeldelsen.
  4. Vælg årsagen til, at du vil rapportere anmeldelsen.

Tip! Hvis du er virksomhedsejer, kan du anmode om at fjerne anmeldelser fra din virksomhedsprofil på Google