Skriv anmeldelser, og tilføj vurderinger af steder

På Google Maps kan du anmelde steder, du har besøgt. Du kan også give oplysninger om et sted – f.eks. om det er stille, livligt eller romantisk. Disse anmeldelser og oplysninger leveres på frivillig basis. Vi betaler med andre ord ikke anmelderne for føje dem til Google Maps.

Oplysninger, der kan ses af andre

Alle anmeldelser er offentligt tilgængelige, så alle kan se, hvad du skriver. Du kan ikke tilføje en anonym anmeldelse.

Her er nogle flere oplysninger, som andre kan se:

• Navnet på siden Om mig
  • Andre anmeldelser, du har skrevet på Google Maps
  • Billeder, du har føjet til Google Maps

Tip! Hvis du er Local Guide, kan du få point ved at tilføje anmeldelser og bedømmelser i Google Maps.

Tilføj en bedømmelse eller en anmeldelse

Bemærk!

• Google benytter metoder til automatisk registrering af spam for at fjerne anmeldelser, der sandsynligvis er spam.
  • Google har en nultolerancepolitik mht. falske anmeldelser. Hvis vi mener, at en anmeldelse er falsk, eller at den ikke overholder Googles politik vedrørende anmeldelser, bliver den muligvis fjernet.
  1. Åbn Google Maps på din computer, og log ind.
  2. Søg efter et sted.
  3. Rul ned, og klik på Skriv en anmeldelse til venstre.
  4. Klik på stjernerne i det viste vindue for at bedømme stedet. Du kan også skrive en anmeldelse.

Din anmeldelse forbliver synlig i Google Maps, indtil du fjerner den. Når din anmeldelse er offentliggjort, kan du redigere det, du har skrevet, samt ændre bedømmelsen og fjerne eller udskifte eventuelle inkluderede billeder.

Se anmeldelser og bedømmelser

Find og del dine anmeldelser
  1. Åbn Google Maps på din computer.

2. Klik på Menu (Menu) øverst til venstre.

3. Klik på Dine bidrag.

• Vælg Anmeldelser for at se steder, som du allerede har anmeldt.

• Vælg Bidrag for at se forslag til steder, som du kan anmelde.

4. Gå ned til bunden af en anmeldelse, og tryk på Del (Del) for at dele den.

Læs andres anmeldelser

De anmeldelser og bedømmelser, der vises i Google Maps, er tilføjet af andre brugere. Sådan finder du anmeldelser:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted.
  3. Der vises en bedømmelse under stedets navn.
  4. Hvis du vil læse anmeldelser, skal du klikke på antallet af anmeldelser til højre for bedømmelsen.

Tip! Sådan får du vist en oversat anmeldelse på et andet sprog:

1. Gå til dine sprog.

2. Klik på Rediger (Rediger) til højre og derefter vælg et sprog.

3. Genindlæs Google Maps, og tjek anmeldelsen igen.

Bemærk! Datoen på en anmeldelse er den dato, hvor den blev offentliggjort.

Se eller skjul dine anmeldelser og bedømmelser i din profil

Se dine bidrag

Dine anmeldelser, delte billeder og opnåede resultater som Local Guide udgør din Google Maps-profil. Din profil er offentlig, så andre brugere kan se listen over steder, du har bedømt og anmeldt. Sådan kan du se, hvordan din profil ser ud for andre:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu (Menuog derefter Dine bidrag til venstre.
  3. Klik på Bidrag og derefter Profilindstillinger.
  4. Klik på Se din offentlige profil.

Skjul dine bidrag

Du kan vælge at vise eller skjule dine Google Maps-bidrag i din offentlige profil. Dit billede og din anmeldelse eller bedømmelse kan stadig ses på siden for et sted, medmindre du sletter disse elementer.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu (Menuog derefter Dine bidrag til venstre.
  3. Klik på Bidrag og derefter Profilindstillinger.
  4. Deaktiver Vis bidrag på din offentlige profil.

Din profil viser ikke nogen af dine anmeldelser og bedømmelser.  De Local Guides-badges, du har opnået, kan dog stadig ses af andre.

Svar på en anmeldelse

Når du åbner din virksomhedsprofil i Google Maps på din computer, har du mulighed for at svare på individuelle anmeldelser.

Bemærk! Du kan kun svare på anmeldelser, hvis din virksomhedsprofil er bekræftet.

Følg denne fremgangsmåde for at svare på anmeldelser via din virksomhedsprofil i Google Maps:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Angiv din virksomheds navn. Klik derefter på Søg (Søg), eller tryk på Enter.
  3. Rul til sektionen "Anmeldelser" på din virksomhedsprofil.
  4. Klik på Svar ud for den anmeldelse, du vil svare på.

Rediger eller slet din anmeldelse

1. Åbn Google Maps på din computer.

2. Klik på Menu (Menu) øverst til venstre.

3. Klik på Dine bidrag og derefter vælg Anmeldelser.

4. Klik på Mere (Mere) ud for den anmeldelse, du vil redigere eller slette.

5. Vælg en mulighed, og følg vejledningen.

Rapportér en anmeldelse

Anmeldelser bliver muligvis fjernet, hvis andre markerer dem som fejlbehæftede, eller hvis de ikke overholder Googles politikker vedrørende anmeldelser. Du kan ikke kontakte en person, der har skrevet en upassende anmeldelse, men du kan anmode Google om at fjerne anmeldelsen.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Find den anmeldelse, der overtræder Googles politikker vedrørende anmeldelser.
  3. Klik på Mere (Mere) ud for anmeldelsen og derefter Markér som upassende.