Skriv anmeldelser, og tilføj vurderinger af steder

På Google Maps kan du anmelde steder, som du har besøgt. Du kan også give oplysninger om et sted – f.eks. om det er stille, livligt eller romantisk. Disse anmeldelser og oplysninger leveres på frivillig basis. Vi betaler med andre ord ikke anmelderne for føje dem til Google Maps.

Oplysninger, der kan ses af andre

Alle anmeldelser er offentligt tilgængelige, så alle kan se, hvad du skriver. Du kan ikke tilføje en anonym anmeldelse.

Her er nogle flere oplysninger, som andre kan se:

• Navnet på siden Om mig
  • Andre anmeldelser, du har skrevet på Google Maps
  • Billeder, som du har føjet til Google Maps

Tip! Hvis du er Local Guide, kan du få point ved at tilføje anmeldelser og bedømmelser i Google Maps.

Tilføj en bedømmelse eller en anmeldelse

Bemærk!

• Anmeldelser behandles automatisk med henblik på at finde upassende indhold (såsom uanstændigt, stødende eller meningsløst sprog). De scannes også automatisk for spam (som beskeder, der sendes af bots, eller ensartet indhold, der sendes flere gange eller fra flere konti).
  • Google har en nultolerancepolitik mht. falske anmeldelser. Vi kan fjerne anmeldelser, der er rapporteret som falske eller i strid med Googles poltikker vedrørende anmeldelser. Dette kan vi også gøre for at overholde en juridisk forpligtelse.
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Tryk på Anmeldelser foroven.
  5. Rul nedad, indtil du ser fem tomme stjerner.
  6. Tryk på stjernerne for at bedømme stedet. Du kan også skrive en anmeldelse.

Din anmeldelse forbliver synlig i Google Maps, indtil du fjerner den. Når din anmeldelse er offentliggjort, kan du redigere det, du har skrevet, samt ændre bedømmelsen og fjerne eller udskifte eventuelle inkluderede billeder.

Se eller skjul anmeldelser og bedømmelser

Find og del dine anmeldelser
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag.
    • Vælg Anmeldelser for at se steder, som du allerede har anmeldt.
    • Vælg Bidrag for at se steder, som du kan anmelde.
  3. Gå ned til bunden af en anmeldelse, og tryk på Del Del for at dele den.
Læs andres anmeldelser

De anmeldelser og bedømmelser, der vises i Google Maps, er tilføjet af andre brugere. Sådan finder du anmeldelser:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Tryk på Anmeldelser foroven.

Sådan får du vist en oversat anmeldelse på et andet sprog:

1. Gå til dine sprog.
  2. Tryk på Rediger Rediger og derefter i højre side for at vælge et sprog.
  3. Genindlæs Google Maps, og tjek anmeldelsen igen.

Tip! Se efter Local Guides-stjernen for at finde anmeldelser af høj kvalitet. Dette ikon betyder, at anmeldelsen er skrevet af en Local Guide.

Bemærk! Datoen på en anmeldelse er den dato, hvor den blev offentliggjort.

Rediger eller slet din anmeldelse

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag.
  3. Rul ned, og tryk på "Se dine anmeldelser".
  4. Tryk på Mere Mere ud for den anmeldelse, du vil redigere eller slette.
  5. Vælg en mulighed, og følg vejledningen.

Rapportér en anmeldelse

Du kan ikke kontakte en person, der har skrevet en upassende anmeldelse, men du kan anmode Google om at fjerne anmeldelsen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Find den anmeldelse, der overtræder Googles politikker vedrørende anmeldelser.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Rapportér anmeldelse ud for anmeldelsen.

Bemærk! Vi kan fjerne anmeldelser, der er rapporteret som unøjagtige eller i strid med Googles politikker vedrørende anmeldelser. Dette kan vi også gøre for at overholde en juridisk forpligtelse.

Fortæl os om et sted

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Søg efter et sted.
  3. Tryk på navnet forneden.
  4. Tryk på stedets beskrivelse.
  5. Tryk på Foreslå ændringer nederst.
  6. Beskriv stedet:
    • Hvis der er en beskrivelse, der passer til stedet, skal du trykke på den, indtil den er markeret.
    • Hvis der er en beskrivelse, der ikke passer til stedet, skal du trykke på den, indtil beskrivelsen afvises.

Når du fortæller os om et sted, vises de oplysninger, vi får fra dig og andre, muligvis i stedets beskrivelse.