Skriv anmeldelser, og tilføj bedømmelser af steder

På Google Maps kan du anmelde steder, du har besøgt. Du kan også skrive oplysninger eller sende opdateringer med billede om et sted, f.eks. om det er stille og romantisk, eller hvis det er under renovering. Disse anmeldelser og oplysninger leveres på frivillig basis. Vi betaler ikke anmeldere, når de føjer dem til Google Maps.

Hvilke oplysninger er offentlige

Alle anmeldelser er offentlige, og alle kan finde det, du skriver. Du kan ikke tilføje en anonym anmeldelse.

Her er nogle flere oplysninger, som andre kan finde, når du skriver en anmeldelse:

Tip! Hvis du er Local Guide, kan du få point, når du føjer billeder og videoer til Google Maps. Få flere oplysninger om, hvordan du leverer anmeldelser og billeder af høj kvalitet.

Tilføj en bedømmelse eller en anmeldelse

Google benytter metoder til automatisk registrering af spam for at fjerne anmeldelser, der sandsynligvis er spam.

Google har en nultolerancepolitik mht. falske anmeldelser. Hvis vi mener, en anmeldelse er falsk eller ikke overholder Googles politik vedrørende anmeldelser, kan vi fjerne den.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
    • Hvis du får vist flere steder i din søgning, skal du trykke på det sted, som du vil opdatere.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Tryk på Anmeldelser foroven.
  5. Rul til de fem tomme stjerner.
  6. Tryk på stjernerne for at bedømme stedet. Du kan også skrive en anmeldelse.

Din anmeldelse vises i Google Maps, indtil du fjerner den. Når din anmeldelse er offentliggjort, kan du redigere den eller ændre bedømmelsen og fjerne eller udskifte eventuelle inkluderede billeder. Få flere oplysninger om, hvordan du uploader en opdatering med billede i stedet.

Administrer dine anmeldelser

Find og del dine anmeldelser

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag.
    • Du kan finde steder, du har anmeldt, ved at trykke på Se din profil.
    • Du kan finde steder, du kan anmelde, ved at trykke på Skriv anmeldelse.
  3. Gå ned til bunden af en anmeldelse, og tryk på Del Del for at dele den.

Rediger eller slet din anmeldelse

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag.
  3. Rul og tryk på Se dine anmeldelser.
  4. Tryk på Mere Mere ud for den anmeldelse, du vil redigere eller slette.
  5. Vælg Rediger anmeldelse eller Slet anmeldelse, og følg vejledningen på skærmen.

Læs og svar på andres anmeldelser

Læs andres anmeldelser

De anmeldelser og bedømmelser, der vises i Google Maps, er tilføjet af andre brugere.

Tip! Datoen på en anmeldelse er den dato, hvor den blev offentliggjort.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Tryk på Anmeldelser foroven.

Sådan kan du læse anmeldelser på et andet sprog:

1. Gå til dine sprogindstillinger på din Google-konto.
  2. Tryk på Rediger Rediger til højre, og vælg et sprog.
  3. Genindlæs Google Maps, og tjek anmeldelsen igen.

Tip! Se efter Local Guide for at finde anmeldelser af høj kvalitet. Dette ikon betyder, at anmeldelsen er fra en Local Guide.

Markér en anmeldelse som nyttig eller ikke nyttig

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Tryk på Anmeldelser foroven.
  5. Vælg en af de følgende muligheder:
    • Du kan markere en anmeldelse som nyttig ved at trykke på Nyttig . Forfatteren får besked, men dit navn og dine oplysninger vises ikke. Det samlede antal angivelser som nyttig vises.
    • Hvis du vil markere en anmeldelse som ikke nyttig, skal du trykke på Ikke nyttig . Forfatteren får ikke besked, og det samlede antal angivelser af ikke nyttig vises ikke.

Tips!

• Tryk på ikonet igen for at fjerne din stemme.
  • Hvis anmeldelsen er ulovlig eller i strid med Googles politik, kan du rapportere anmeldelsen.
  • Google viser anmeldelser, der er markeret som nyttige, til flere personer, og anmeldelser, der er markeret som ikke nyttige, til færre personer.

Rapportér en anmeldelse

Du kan ikke kontakte en person, der har skrevet en upassende anmeldelse, men du kan anmode Google om at fjerne anmeldelsen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Find den anmeldelse, der overtræder Googles politikker vedrørende anmeldelser.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Rapportér anmeldelse ud for anmeldelsen.
  4. Vælg årsagen til, at du vil rapportere anmeldelsen.
    • Hvis du vælger Ikke nyttig, rapporteres anmeldelsen ikke. Google viser anmeldelsen til færre personer.

Tip! Vi kan fjerne anmeldelser, som er markeret som unøjagtige, eller som ikke overholder Googles politikker vedrørende anmeldelser. Vi kan også fjerne anmeldelser for at overholde juridiske forpligtelser.