Een routebeschrijving naar je telefoon of tablet sturen

Vanaf je computer kun je een plaats die je op Google Maps hebt gevonden, naar je telefoon of tablet sturen.

Stap 1: je apparaat toevoegen

Je telefoon of tablet toevoegen

Zorg ervoor dat je op de volgende apparaten met hetzelfde account inlogt bij Google Maps:

• De computer die je gebruikt.
  • Je telefoon of tablet. Als je wordt gevraagd meldingen aan te zetten, tik je op Meldingen aanzetten.

Stap 2: een plaats sturen

1. Open Google Maps op een computer. Maps werkt mogelijk niet als je dit gebruikt in een mobiele browser, een oudere webbrowser of een ouder besturingssysteem.
  2. Zoek de plaats die je wilt sturen.
  3. Klik onder het zoekvak op Naar je telefoon sturen. Kies vervolgens de telefoon of tablet waarnaar je de plaats wilt sturen.
  4. Je krijgt een melding op je telefoon of tablet.

Een probleem oplossen

Mijn apparaat is niet beschikbaar

Als je telefoon of tablet niet zichtbaar is wanneer je op Naar je telefoon sturen klikt:

Ik heb geen melding ontvangen op mijn telefoon of tablet

• Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met een mobiel netwerk of wifi.
  • Zorg ervoor dat meldingen zijn aangezet.

De optie 'Naar je telefoon sturen' wordt niet weergegeven

Probeer deze stappen:

1. Zorg ervoor dat meldingen zijn aangezet.
  2. Wacht een paar seconden.
  3. Laad Google Maps op je computer opnieuw en probeer het nog eens.