Een routebeschrijving naar je telefoon of tablet sturen

Je kunt een plaats die je op Google Maps hebt gevonden, vanaf je computer naar je telefoon of tablet sturen.

Een plaats naar je apparaat sturen

Belangrijk:

• Zorg ervoor dat je op je computer en op je telefoon of tablet bent ingelogd met hetzelfde account.
  • Als je wordt gevraagd meldingen aan te zetten op je telefoon of tablet, tik je op Meldingen aanzetten.
  1. Open Google Maps op een computer. Maps werkt mogelijk niet in een mobiele browser, een oudere webbrowser of een ouder besturingssysteem.
  2. Zoek de plaats die je wilt sturen.
  3. Klik onder het zoekvak op Naar je telefoon sturen. Kies vervolgens de telefoon of tablet waarnaar je de plaats wilt sturen.
  4. Je krijgt een melding op je telefoon of tablet.

Een probleem oplossen

Mijn apparaat is niet beschikbaar

Als je telefoon of tablet niet zichtbaar is wanneer je op Naar je telefoon sturen klikt, doe je het volgende:

Ik heb geen melding gekregen op mijn telefoon of tablet
De optie 'Naar je telefoon sturen' wordt niet getoond

Als je Naar je telefoon sturen niet kunt vinden:

1. Zorg ervoor dat meldingen zijn aangezet.
  2. Wacht een paar seconden.
  3. Laad Google Maps opnieuw op je computer en probeer het nog eens.