Brug Google Maps på din Wear OS-enhed

Når du downloader Google Maps-appen fra Play Butik, kan du bruge navigation, finde lokale destinationer, tjekke din lokation og få andre nyttige oplysninger på dit ur.
Dette gælder kun for Wear 3, og visse funktioner kan variere afhængigt af smart-urets version. Se, hvordan du tjekker urets version.
Vigtigt!
  • Hvis du vil bruge navigation, skal du tillade lokationssporing på din telefon og dit smart-ur.
  • Strømsparetilstand kan forstyrre Maps.
  • Nogle stemmekommandoer er ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande eller områder.
  • Maps på din Wear-enhed anvender den afstandsenhed, du bruger på din parrede telefon.

Udforsk kortet

Du kan også bruge Maps til at få flere oplysninger om områder i nærheden.

Få rutevejledning på dit ur

Vigtigt! Denne vejledning gælder kun for Wear 3. På ure med Wear 2 kan du kun bruge detaljeret rutevejledning i Google Maps-appen på den parrede telefon.
Du kan få rutevejledning på dit ur ved at starte navigationen på dit ur eller på din parrede telefon. Ruten vises på din telefon, og du får løbende rutevejledning, hver gang du tænder på dit ur. Maps understøtter i øjeblikket navigation for cykler, biler og gåture. Rutevejledning med offentlig transport understøttes uden detaljeret rutevejledning og haptisk teknologi.
Tip! Når du giver adgang til lokation på din telefon, fungerer navigation på dit ur, selv når din telefon er låst. Se, hvordan du giver adgang til lokation på din telefon.

Søg efter steder

1. Hvis du ikke kan se urets skærm, skal du vække uret.
  2. Stryg opad for at finde dine apps, og åbn Maps-appen.
  3. Tryk på Søg for at vælge mellem dit hjem, dit arbejde og dine seneste steder.

Få rutevejledning med din stemme

1. Du kan starte Google Assistent ved at sige "Hey Google" eller holde afbryderknappen nede.
    • Du kan også trykke på mikrofonen Microphone eller bruge tastaturet til at søge efter noget nyt.
  2. Du kan f.eks. sige "Naviger til en café i nærheden". Der vises et Google Maps-kort på dit ur.
Tip! Hvis du ikke kan finde den ønskede destination, skal du muligvis vælge en, der er mere specifik.

Når du har startet navigation, kan du gøre følgende:

• Se turens varighed og det aktuelle tidspunkt.
  • Find de næste 3 rutevejledninger.
  • Annuller turen: Hvis du vil stoppe rutevejledningen og vende tilbage til startskærmen, skal du stryge til venstre på uret eller stryge til bunden og trykke på Stop.

Brug dit ur uden at have din telefon i nærheden

Du kan starte navigation på dit ur uden at have din telefon i nærheden. Du kan også aktivere spejling og starte navigation på din telefon og derefter efterlade telefonen. Når du aktiverer spejling, overtager dit ur navigation fra din telefon. Dette fungerer kun på ure, der er parret med Android-enheder.

Sådan starter du navigation fra dit ur:

1. Åbn Maps på dit ur.
  2. Brug tale- eller tastaturværktøjet til at angive din destination. Du kan også trykke på kortet for at se din lokation.
  3. Vælg din transportform. Nu kan du se din forventede ankomst.
  4. Start din rejse til fods, på cykel, i bil eller med offentlig transport.

Konfigurer spejling på din telefon og dit ur

1. Hvis du vil spejle din navigationssession, så du både ser den på telefonen og uret, skal du gå til Indstillinger Indstillinger og derefter Spejling.
  2. Aktivér Spejling på telefonen.

Tip! Hvis du kun vil bruge navigation på uret, skal du deaktivere Spejling på telefonen.

Administrer indstillinger for Maps på dit ur

Du kan trykke på Søg Søg for at rulle ned til bunden af skærmen og ændre, hvordan Maps fungerer på dit ur.

Stop vibrationer

Du kan stoppe vibrationer ved at rulle ned til bunden på dit ur og deaktivere Vibrationer. Denne indstilling huskes ved alle dine rejser.

Stop automatisk start af rutevejledning på dit ur

Rutevejledningen starter automatisk på dit ur, når du starter navigationen i Google Maps på din telefon. Du kan stoppe automatisk start af rutevejledning på dit ur.
  1. Åbn Maps-appen på dit ur.
  2. Tryk på Søg.
  3. Stryg opad, indtil du når bunden af skærmen.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Spejling.
  5. Hvis du vil stoppe navigationsbeskeder, mens du kører, cykler eller går, skal du deaktivere I bil, På cykel og Til fods.

Tjek, hvor du er

Når du åbner Maps på dit ur, er din lokation angivet med den blå prik, og du kan se en kompasnål, der peger mod nord. Du skal slå kompasset til eller fra ved at trykke på den røde kompasindikator.

Brug Søgning til at finde steder

Tryk på Søg Søg for at åbne søgemenuen og finde virksomheder. Du kan bruge tastaturet og mikrofonen til at starte en søgning eller finde telefonnummeret eller adressen på en virksomhed i nærheden. Se, hvordan du finder steder med Google Maps.

Panorer hen over og zoom ind og ud på kortet

• Du kan panorere hen over kortet ved at bruge din finger. Tryk på Lokation for at gå tilbage til kortet med din aktuelle lokation.
  • Du kan zoome ind og ud på kortet ved at rotere knappen øverst på dit ur:
    • Hvis du vil zoome ud, skal du trykke to gange med én finger og stryge opad med én finger.
    • Hvis du vil zoome ind, skal du trykke to gange med én finger og stryge nedad med én finger.