Søg efter steder i nærheden, og udforsk området

Du kan søge efter interessante områder, oplevelser eller spændende lokationer i Google Maps. Du kan finde steder såsom museer i nærheden, nye restauranter og populære barer og klubber. Du kan også finde bedømmelser og beskrivelser af disse steder i Maps.

Vigtigt!

• Indholdet i Google Maps kommer fra forskellige kilder. Dine Maps-resultater kan omfatte oplysninger fra vores partnere og brugere samt oplysninger, der er offentliggjort på nettet. Hos Google forbeholder vi os ret til at fjerne indhold, hvis vi konstaterer, at det overtræder vores indholdspolitikker eller loven.
  • Lokale søgeresultater i Maps er primært baseret på relevans, afstand og annonceposition. Disse faktorer kombineres for at finde det bedste match for din søgning. Eksempelvis fastslås det måske ud fra Googles algoritmer, at sandsynligheden for at finde det, du søger, er større i en virksomhed, der ligger et stykke væk fra din aktuelle geografiske lokation, end i en virksomhed, der ligger tæt på. Førstnævnte virksomhed får i så fald en højere rangering i de lokale resultater.
  • Betaling fra andre virksomheder har ingen indflydelse på, hvilke resultater der vises i Google Maps. Betalt indhold i Google Maps er forsynet med en etiket.

Gennemse interessante lokale steder

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig overalt.

Du kan søge efter virksomheder og steder i nærheden, f.eks. populære barer, tankstationer og hæveautomater. Du kan også finde virksomheders åbningstider, telefonnumre, bedømmelser og andre oplysninger.

Sådan søger du efter kategorier i nærheden af dig:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på et forslag under søgefeltet, f.eks. "Restauranter", "Kaffe" eller "Hoteller".
    • Rul for at finde flere muligheder. Tryk på Mere Mere for at få vist flere kategorier.
Administrer, hvilke oplysninger der deles med Google

Oplysningerne om dine steder hentes fra din placeringshistorik. Din placeringshistorik giver Google mulighed for at vise dig nyttige oplysninger og give dig anbefalinger. Placeringshistorikken er baseret på, hvor du har været med dine enheder. Dine oplysninger deles kun, hvis du har aktiveret Placeringshistorik og er logget ind med din Google-konto. Det er kun dig, der kan finde disse anbefalinger.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din placeringshistorik, hvis du vil deaktivere Placeringshistorik og afmelde anbefalinger.

Se seneste nyt fra dit lokalområde

Sådan finder du seneste nyt fra beboere, virksomheder og andet i dit lokalområde:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. Tryk på Udforsk Udforsk nederst.

Tip! Få flere oplysninger om fanen Udforsk.

Rapportér et sted med henblik på gennemgang

Du kan rapportere en virksomhed eller et sted på grund af personefterligning, spam eller upassende indhold.

Tip! Hvis der er tale om problemer af juridisk karakter, f.eks. tvister vedrørende ophavsret eller varemærker, skal du indsende en rapport.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. Find det sted, du vil rapportere til gennemgang.
  3. Tryk på stedet og derefter Foreslå en ændring og derefter Stedet er lukket eller findes ikke.
  4. Vælg årsagen til, at stedet bør fjernes.
  5. Tryk på Send.