Hitta händelser, bokningar och flyginformation

Du kan hitta information om kommande händelser, som flygbokningar, bordsreservationer på restauranger eller hyrbilar i Google Maps. Du ser även anna relaterad information, som lojalitets- eller kundprogram som du deltar i.

Informationen kan visas

• i sökresultaten
  • i förslagen under sökrutan
  • med information om platsen
  • på kartan
  • i Dina platser.

Se information om personligt innehåll

Du kan visa din relaterade personliga information genom att söka efter en plats. Eller så kan du söka efter en typ av händelse, som mina reservationer eller mina flyg.

1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Sök efter en plats.
  3. Du ser information om platsen, bland annat uppgifter om händelsen.

Dölj personligt innehåll

Dölj ett enstaka objekt

1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Sök efter en plats. Eller sök efter en typ av händelse, som mina bokningar, mina flyg eller mina hotell.
  3. Rulla ned till händelsen.
  4. Klicka på Mer Mer bredvid händelsen du vill dölja.
  5. Välj vad du vill dölja. Du ser då
    • Dölj händelsen
    • Dölj bokningen
    • Dölj denna information

Dölj allt personligt innehåll

Om du inte alls vill se din information i Google Maps stänger du av Webb- och appaktivitet.

Om du inaktiverar Webb- och appaktivitet slutar viss information visas i sökresultaten och på kartan, som

• dina senaste sökningar
  • dina hem- och jobbadresser
  • information från Google Kontakter
  • information från Gmail.

Om du inaktiverar Webb- och appaktivitet inaktiveras däremot inte

• information från anpassade kartor
  • stjärnmärkta och sparade platser
  • platser som du har betygsatt eller recenserat.

Se händelser i närheten

Om det finns lokala evenemang i närheten kan de ibland påverka dina resrutter och pendlingstider. Google Maps informerar dig om sådana händelser. Sådana aviseringar kan du inte inaktivera, men de tas bort när händelsen inte längre är aktuell.

Hur Maps känner till personligt innehåll

Information om händelser och personligt innehåll kommer från ditt Gmail- och Google-konto.

• Bara du kan se information om ditt personliga innehåll.
  • Du måste vara inloggad på Google och Webb- och appaktivitet måste vara aktiverad.

Läs mer om hur du skapar ett Google-konto eller en Gmail-adress.