Hitta händelser, bokningar och flyginformation

Du kan hitta information om kommande händelser, som flygbokningar, bordsreservationer på restauranger eller hyrbilar i Google Maps. Du ser även anna relaterad information, som lojalitets- eller kundprogram som du deltar i.

Informationen kan visas

• i sökresultaten
  • i förslagen under sökrutan
  • med information om platsen
  • på kartan
  • i Dina platser.

Se information om personligt innehåll

Du kan visa din relaterade personliga information genom att söka efter en plats. Eller så kan du söka efter en typ av händelse, som mina reservationer eller mina flyg.

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter en plats, till exempel Arlanda. Eller sök efter en typ av händelse, som mina bokningar, mina flyg eller mina hotell.
  3. Tryck på händelsen för att se information om platsen, bland annat uppgifter om händelsen.

Visa en lista över dina händelser

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn högst upp till vänster Meny följt av Dina platser följt av Kommande.

Ta dig till en händelse snabbt

Om händelsen snart äger rum visas en genväg till en vägbeskrivning.

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Vägbeskrivning Vägvisning längst ned till höger.
  3. Restiden till destinationen visas. Starta vägbeskrivningen genom att trycka på tidsangivelsen.

Dölja händelser

Dölja en enstaka händelse

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter en plats, till exempel Arlanda. Eller sök efter en typ av händelse, som mina bokningar, mina flyg eller mina hotell.
  3. Tryck på händelsen.
  4. Tryck på Mer Mer bredvid den händelse som du vill dölja.
  5. Välj Ignorera följt av Ignorera.

Tips! Du kan även dölja en händelse från händelselistan. Leta reda på händelselistan genom att öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android följt av tryck på menyn Meny följt av Dina platser följt av Kommande.

Dölja alla händelser

Om du inte vill visa information om dina händelser i Google Maps kan du stänga av Webb- och appaktivitet.

Om du inaktiverar Webb- och appaktivitet slutar viss information visas i sökresultaten och på kartan, som

• dina senaste sökningar
  • dina hem- och jobbadresser
  • information från Google Kontakter
  • information från Gmail.

Om du inaktiverar Webb- och appaktivitet inaktiveras däremot inte

• information från anpassade kartor
  • stjärnmärkta och sparade platser
  • platser som du har betygsatt eller recenserat.

Stäng av personliga händelser

Du kan ändra dina inställningar så att händelser från din kalender och Gmail inte längre visas i Maps.

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn högst upp till vänster Meny följt av Inställningar följt av Personligt innehåll.
  3. Stäng av Personliga händelser under Din karta.

Se vad folk har att säga om en händelse

Se vad andra säger om en händelse genom att rulla igenom kommentarerna.

1. Öppna Google Maps-appen Google Maps på din Android-enhet.
  2. Tryck på Utforska Utforska Places Händelser längst ner.
  3. Tryck på händelsen om du vill visa händelsens detaljer.
    Tips: Läs mer om hur du utforskar händelser och aktiviteter.
  4. Tryck på Visa alla kommentarer längst ner.

Se händelser i närheten

Om det finns lokala evenemang i närheten kan de ibland påverka dina resrutter och pendlingstider. Google Maps informerar dig om sådana händelser. Sådana aviseringar kan du inte inaktivera, men de tas bort när händelsen inte längre är aktuell.

Hur Maps känner till personligt innehåll

Information om händelser och personligt innehåll kommer från ditt Gmail- och Google-konto.

• Bara du kan se information om ditt personliga innehåll.
  • Du måste vara inloggad på Google och Webb- och appaktivitet måste vara aktiverad.

Läs mer om hur du skapar ett Google-konto eller en Gmail-adress.