Finn informasjon om aktiviteter, reservasjoner og flyreiser

Du kan gå til Google Maps for å se informasjon om kommende aktiviteter – for eksempel flyreiser, bordbestillinger på restauranter og bilutleie. Du får også se relatert informasjon om for eksempel lojalitets- eller spareprogrammer du har meldt deg på.

Det kan hende du ser denne informasjonen

• i søkeresultatene
  • i forslagene under søkefeltet
  • sammen med detaljene om et sted
  • på kartet ditt
  • i «Dine steder»

Se informasjon om det personlige innholdet ditt

Du kan se den relaterte personlige informasjonen din ved å søke etter et sted. Du kan også søke etter en bestemt type aktivitet – for eksempel «reservasjonene mine» eller «flyreisene mine».

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Søk etter et sted, for eksempel Vigra lufthavn. Du kan også søke etter en bestemt type aktivitet, for eksempel reservasjonene mine, flyreisene mine eller hotellene mine.
  3. Trykk på aktiviteten, så får du se informasjon både om stedet og aktiviteten din.

Se en liste over aktivitetene dine

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet. Trykk på Reservasjoner nederst.

Kom raskt frem til arrangementer

Hvis aktiviteten starter om kort tid, får du se en snarvei til veibeskrivelsen.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på Veibeskrivelse Veibeskrivelse nederst til høyre.
  3. Da får du se tiden det tar å reise til destinasjonen. For å se veibeskrivelsen, trykk på tidsangivelsen.

Skjul aktivitetene dine

Skjul én aktivitet

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Søk etter et sted, for eksempel Vigra lufthavn. Du kan også søke etter en bestemt type aktivitet, for eksempel reservasjonene mine, flyreisene mine eller hotellene mine.
  3. Trykk på aktiviteten.
  4. Trykk på Mer Mer ved siden av aktiviteten du vil skjule.
  5. Velg Avvis og så Avvis.

Tips: Du kan også skjule aktiviteter i aktivitetslisten din. For å finne listen over aktiviteter, åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten og så trykk på Lagret Lagre stedet og så Reservasjoner.

Skjul alle aktiviteter

Hvis du ikke vil se aktivitetsinformasjonen din på Google Maps, kan du slå av Nett- og appaktivitet.

Hvis du slår av Nett- og appaktivitet, ser du ikke lenger dette i søkeresultatene og på kartet ditt:

• de siste søkene dine
  • hjemme- og jobbadressene dine
  • informasjon fra Google-kontaktene dine
  • informasjon fra Gmail

Når du slår av Nett- og appaktivitet, slår du ikke av

• informasjon fra tilpassede kart
  • stjernemerkede eller lagrede steder
  • steder som er vurdert eller anmeldt av deg

Slå av personlige arrangementer

Du kan justere innstillingene dine slik at arrangementer fra Kalender og Gmail ikke lenger vises i Maps.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontokrets og så Innstillinger og så Personlig innhold.
  3. Slå av Personlige arrangementer under «Ditt kart».

Finn ut hva folk mener om arrangementer

Finn ut hva andre sier om arrangementer ved å se gjennom kommentarene.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på Utforsk Utforsk Arrangementer nederst.
  3. Du kan se detaljer for et arrangement ved å trykke på arrangementet.
    Tips: Finn ut mer om hvordan du kan utforske arrangementer og aktiviteter.
  4. Trykk på Se alle kommentarene nederst.

Se aktiviteter i nærheten

Hvis det foregår lokale aktiviteter i nærheten av deg, kan det ha innvirkning på reiseruten eller reisetiden din. Du får beskjed om slike aktiviteter på Google Maps. Disse varslene kan ikke slås av, men de forsvinner når aktivitetene er avsluttet.

Slik finner Google Maps det personlige innholdet ditt

Informasjon om aktivitetene dine og det personlige innholdet ditt kommer fra Gmail- og Google-kontoen din.

• Bare du kan se informasjon om det personlige innholdet ditt.
  • Du må være logget på Google og ha Nett- og appaktivitet slått på.

Finn ut mer om hvordan du oppretter en Google-konto eller Gmail-adresse.