Cercar esdeveniments, reserves i informació de vols

A Google Maps podeu consultar els detalls dels vostres propers esdeveniments, com ara vols, reserves en restaurants o lloguers de cotxes. També hi veureu informació relacionada, com ara els programes de fidelització i d'estalvi de què formeu part.

Aquesta informació es mostra:

• als resultats de la cerca
  • als suggeriments que hi ha a sota del quadre de cerca
  • amb els detalls d'un lloc
  • al vostre mapa
  • a "Els meus llocs"

Veure informació sobre el vostre contingut personal

Quan cerqueu un lloc, podeu veure la vostra informació personal relacionada. També podeu cercar un tipus d'esdeveniment, com ara "les meves reserves" o "els meus vols".

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc, com ara aeroport del Prat. També podeu cercar un tipus d'esdeveniment, com ara les meves reserves, els meus vols o els meus hotels.
  3. Toqueu l'esdeveniment per veure informació sobre el lloc (i també sobre l'esdeveniment).

Consultar una llista dels vostres esdeveniments

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc i després Reserves.

Arribar ràpidament a un esdeveniment

Si l'esdeveniment és aviat, veureu una drecera per obtenir indicacions per arribar-hi.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A l'extrem inferior dret, toqueu Indicacions Indicacions.
  3. Veureu la durada del trajecte fins a la destinació. Toqueu-la per iniciar les indicacions.

Amagar els vostres esdeveniments

Amagar un esdeveniment

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc, com ara aeroport del Prat. També podeu cercar un tipus d'esdeveniment, com ara les meves reserves, els meus vols o els meus hotels.
  3. Toqueu l'esdeveniment.
  4. Al costat de l'esdeveniment que voleu amagar, toqueu Més Més.
  5. Seleccioneu Ignora i, a continuació, Ignora.

Consell: també podeu amagar un esdeveniment des de la llista d'esdeveniments. Per accedir a la llista d'esdeveniments, al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps i després toqueu Desats Desa el lloc i després Reserves.

Amagar tots els esdeveniments

Si no voleu veure la informació dels vostres esdeveniments a Google Maps, desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Si desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions, els elements següents es deixen de mostrar als resultats de la cerca i al vostre mapa:

• les cerques recents
  • les adreces de casa i de la feina
  • la informació de Contactes de Google
  • la informació de Gmail

Si desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions, no es desactivaran aquests elements:

• la informació dels mapes personalitzats
  • els llocs destacats o desats
  • els llocs que heu puntuat o dels quals heu escrit una ressenya

Desactivar els esdeveniments personals

Podeu ajustar la configuració perquè els esdeveniments del vostre calendari i de Gmail deixin de mostrar-se a Maps.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte  i després Configuració i després Contingut personal.
  3. A "El teu mapa", desactiveu Esdeveniments personals.

Saber què opinen els usuaris sobre un esdeveniment

Sapigueu què diuen altres persones sobre un esdeveniment desplaçant-vos pels comentaris.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Explora Explora Esdeveniments.
  3. Per veure els detalls d’un esdeveniment concret, toqueu-lo.
    Consell: obteniu més informació sobre com podeu explorar esdeveniments i activitats.
  4. A la part inferior, toqueu Mostra tots els comentaris.

Veure els esdeveniments que teniu a prop

Si a prop vostre té lloc algun esdeveniment, és possible que hi hagi canvis en les rutes o en la durada dels desplaçaments diaris. Per això, Google Maps us informa sobre aquests esdeveniments. Les notificacions no es poden desactivar, però les deixareu de veure un cop hagi acabat l'esdeveniment en qüestió.

Com coneix Maps el vostre contingut personal

La informació sobre els vostres esdeveniments i el contingut personal s'obté de Gmail i del compte de Google.

• Ningú més no pot veure la informació sobre el vostre contingut personal.
  • Heu d'haver iniciat la sessió a Google amb l'opció Activitat al web i en aplicacions activada.

Obteniu més informació sobre com podeu crear un compte de Google o una adreça de Gmail.