Spara favoritplatser

Spara dina favoritplatser på kartan så att du snabbt kan hitta dem senare på vilken dator, mobil eller surfplatta som helst.

Obs!

• Om du vill spara platser och visa dem i Google Maps måste du vara inloggad på ditt Google-konto.
  • Om du vill göra det enklare att hitta en adress som inte är inlagd i Google Maps, till exempel din mosters hus, kan du lägga till en etikett. Läs om hur du ger en plats en privat etikett.

Spara en plats direkt från Maps

1. Öppna Google Maps och se till att du är inloggad på ditt Google-konto.
  2. Klicka eller sök efter ett företag, en plats eller koordinater.
  3. Klicka på Spara följt av välj en lista.

Spara en plats från en annan webbplats

Du kan spara platser i din Google Maps från Google Maps på andra webbplatser.

1. Öppna en webbplats som har en inbäddad karta från Google Maps.
  2. Klicka på en plats på kartan så att platsinformationen visas.
  3. Klicka på Spara följt av välj en lista.

Stjärnan och webbplatsens namn visas i Google Maps på datorn och den mobila enheten.

Se dina sparade platser

1. Öppna Google Maps.
  2. Klicka på menyn Meny högst upp till vänster följt av Dina platser följt av Sparade.

Obs! Om du vill se sparade platser medan du söker måste du aktivera Webb- och appaktivitet.

Radera en sparad plats

1. Öppna Google Maps.
  2. Klicka på menyn Meny högst upp till vänster följt av Dina platser följt av Sparade.
  3. Leta reda på listan med platsen du vill ta bort och klicka på Mer Meny följt av Redigera lista.
  4. Klicka på Ta bort Ta bort vid platsen du vill ta bort.