Favoriete plaatsen opslaan

Sla uw favoriete plaatsen op de kaart op, zodat u ze later snel kunt terugvinden op uw computer, telefoon of tablet.

Opmerkingen:

Een plaats rechtstreeks vanuit Maps opslaan

1. Open Google Maps en zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw Google-account.
  2. Klik op of zoek naar een bedrijf, een plaats of een set coördinaten.
  3. Klik op Opslaan en dan kies een lijst.

Een plaats vanuit een andere website opslaan

U kunt in Google Maps ook plaatsen opslaan vanuit Google Maps op andere websites.

1. Open de website waarin een kaart van Google Maps is ingesloten.
  2. Klik op een plaats op de kaart om informatie over de plaats te bekijken.
  3. Klik op Opslaan en dan kies een lijst.

Uw ster en de naam van de website worden weergegeven in Google Maps op uw bureaublad en op uw mobiele apparaat.

Uw opgeslagen plaatsen bekijken

1. Open Google Maps.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op Menu Menu en dan Mijn plaatsen en dan Opgeslagen.

Opmerking: Als u opgeslagen plaatsen wilt weergeven tijdens het zoeken, moet u Web- en app-activiteit inschakelen.

Een opgeslagen plaats verwijderen

1. Open Google Maps.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op Menu Menu en dan Mijn plaatsen en dan Opgeslagen.
  3. Zoek de lijst met de plaats die u wilt verwijderen en klik op Meer Menu en dan Lijst bewerken.
  4. Klik op Verwijderen Verwijderen naast de plaats die u wilt verwijderen.