Suosikkipaikkojen tallentaminen

Tallenna suosikkipaikkasi Mapsiin, niin löydät ne myöhemmin helposti millä tahansa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Vinkkejä:

Paikan tallentaminen
Voit lisätä suosikkipaikkasi luetteloon, jotta löydät ne helposti myöhemmin. Paikan tallentaminen ei ole sama asia kuin offline-alueen lataaminen tai paikan lisääminen. Katso, miten voit ladata offline-alueen tai lisätä paikan Google Mapsiin.

Voit tallentaa paikan seuraavasti:

1. Avaa Google Maps tietokoneella.
  2. Klikkaa tai hae yritystä, paikkaa tai koordinaatteja.
  3. Klikkaa Tallenna ja valitse luettelo.

Vain sinä voit nähdä tallentamasi paikat, ellet luo ja jaa paikkaluetteloa. Google saattaa jakaa anonyymeja yhdistettyjä tietoja käyttäjien tallentamista paikoista.

Paikan tallentaminen toiselta verkkosivustolta

Jos verkkosivustolle on upotettu Google Maps ‑kartta, voit tallentaa kyseisen paikan Google-tilillesi.

1. Avaa verkkosivusto, jolle on upotettu Google Maps ‑kartta.
  2. Klikkaa kartalla olevaa paikkaa.
  3. Klikkaa Tallenna ja valitse luettelo.

Tähti ja verkkosivuston nimi näkyvät Google Mapsin tietokone- ja mobiiliversioissa.

Tallennettujen paikkojen katsominen
  1. Avaa Google Maps tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Tallennettu Tallenna paikka.

Vinkki: Jos haluat nähdä tallennetut paikat haun aikana, laita verkko- ja sovellustoiminta päälle.

Tallennetun paikan poistaminen
  1. Avaa Google Maps tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Tallennettu Tallenna paikka.
  3. Klikkaa poistettavan paikan sisältävästä luettelosta Lisää Lisää ja sitten Muokkaa luetteloa.
  4. Klikkaa poistettavan paikan vierestä Poista Poista.