Suosikkipaikkojen tallentaminen

Tallenna suosikkipaikkasi kartalla, niin voit löytää ne myöhemmin helposti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Huomioitavaa:

Paikan tallentaminen suoraan Mapsissa

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi.
  2. Klikkaa tai hae yritystä, paikkaa tai pituus-  ja leveysasteita.
  3. Klikkaa Tallenna ja sitten valitse luettelo.

Paikan tallentaminen toiselta verkkosivustolta

Voit tallentaa paikkoja Google Mapsiin myös muiden verkkosivustojen Google Maps -kartoista.

1. Avaa verkkosivusto, johon on upotettu Google Maps -kartta.
  2. Voit katsella paikan tietoja klikkaamalla paikkaa kartalla.
  3. Klikkaa Tallenna ja sitten valitse luettelo.

Tähti ja verkkosivuston nimi näytetään Google Mapsin tietokone- ja mobiiliversioissa.

Tallennettujen paikkojen tarkasteleminen

1. Avaa Google Maps.
  2. Klikkaa vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Tallennettu.

Huom. Jos haluat nähdä tallennetut paikat haun aikana, ota verkko- ja sovellustoiminta käyttöön.

Tallennetun paikan poistaminen

1. Avaa Google Maps.
  2. Klikkaa vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Tallennettu.
  3. Etsi poistettavan paikan sisältävä luettelo ja klikkaa Lisää Valikko ja sitten Muokkaa luetteloa.
  4. Klikkaa poistettavan paikan vierestä Poista Poista.