Desar els llocs preferits

Deseu els vostres llocs preferits al mapa per poder trobar-los ràpidament més tard des de qualsevol ordinador, telèfon o tauleta.

Notes:

Desar un lloc

Afegiu els vostres llocs preferits en una llista per poder-los consultar fàcilment més endavant. Tingueu present que desar un lloc no és el mateix que baixar una àrea sense connexió.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc, toqueu un marcador o toqueu i manteniu premut un punt del mapa.
  3. Toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Toqueu Desa i, a continuació, trieu una llista.

Nota: ningú més no pot veure els vostres llocs desats, llevat que creeu i compartiu una llista de llocs. Google pot compartir de manera anònima informació combinada sobre els llocs desats dels usuaris.

Veure els llocs desats

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats  Desa el lloc. Desplaceu-vos cap avall fins a "Les meves llistes."

Cercar un lloc desat

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu el quadre de cerca.
  3. Comenceu a escriure el nom del lloc que heu desat.
  4. Toqueu el suggeriment de cerca del lloc.

Nota: per veure els llocs desats mentre feu cerques, heu d'activar l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Obtenir indicacions per arribar a un lloc desat

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Indicacions Indicacions.
  3. Llisqueu cap amunt per veure els llocs que heu desat fa poc.
  4. Toqueu el lloc desat que vulgueu.

Nota: per veure els llocs desats mentre feu cerques, heu d'activar l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Suprimir un lloc desat

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats  Desa el lloc. Desplaceu-vos cap avall fins a "Les meves llistes."
  3.  Al costat de la llista que conté el lloc que voleu suprimir, toqueu Més Més i, a continuació, Edita la llista.
  4.  Al costat del lloc que voleu suprimir, toqueu Suprimeix Suprimeix.
  5. Toqueu Desa.