Kodin ja työpaikan osoitteen lisääminen tai muuttaminen

Voit hakea reittiohjeita entistä nopeammin tallentamalla kodin ja työpaikan osoitteet. Puhelimella ja tabletilla voit myös valita kodillesi ja työpaikallesi kuvakkeet.

Vinkki: Kodin ja työpaikan osoitteen lisääminen, muokkaaminen ja löytäminen kartalta edellyttävät, että olet kirjautunut tilillesi. Lue lisää Google Mapsiin kirjautumisesta.

Kodin tai työpaikan osoitteen lisääminen

1. Avaa Google Maps tietokoneella ja varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Klikkaa Valikko Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Merkitty.
  3. Valitse Koti tai Työ.
  4. Lisää kodin tai työpaikan osoite ja klikkaa sitten Tallenna.

Kodin tai työpaikan osoitteen muuttaminen

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Lisää hakukenttään Koti tai Työ.
  3. Klikkaa muutettavan osoitteen vierestä Muokkaa.
  4. Lisää uusi osoite ja klikkaa sitten Tallenna.

Kodin tai työpaikan osoitteen poistaminen

1. Avaa Google Maps ja varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Klikkaa Valikko Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Merkitty.
  3. Klikkaa kodin tai työpaikan osoitteen vierestä Sulje.

Kotiin ja työpaikkaan liittyvien ongelmien korjaaminen Mapsissa

Jotta voit käyttää kotia ja työpaikkaa, kun haet reittiohjeita tai käytät niitä, sinun on otettava verkko- ja sovellustoiminta käyttöön. Jos et löydä kotiasi tai työpaikkaasi Mapsista, lue lisää verkko- ja sovellustoiminnan ottamisesta käyttöön.