Kodin ja työpaikan osoitteen lisääminen tai muuttaminen

Voit hakea reittiohjeita entistä nopeammin tallentamalla kodin ja työpaikan osoitteet. Puhelimella ja tabletilla voit myös valita kodillesi ja työpaikallesi kuvakkeet.

Vinkki: Kodin ja työpaikan osoitteen lisääminen, muokkaaminen ja löytäminen kartalta edellyttävät, että olet kirjautunut tilillesi. Lue lisää Google Mapsiin kirjautumisesta.

Kodin tai työpaikan osoitteen lisääminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Tallennettu Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Valitse Koti tai Työ.
  4. Anna osoite.

Kodin tai työpaikan osoitteen muuttaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Tallennettu Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Muokkaa kotiosoitetta tai Muokkaa työosoitetta.
  4. Poista nykyinen osoite ja lisää sitten uusi osoite.

Kodin tai työpaikan osoitteen poistaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Tallennettu Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista kotiosoite tai Poista työosoite.

Kodin tai työpaikan reittiohjeiden kiinnittäminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.Lisää kodin ja työpaikan osoite, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Napauta Reittiohjeet Reittiohjeet.
  3. Valitse kulkuväline.
  4. Valitse Koti tai Työ.
  5. Napauta näytön alareunasta Kiinnitä .

Löydät kiinnitetyt reittivaihtoehdot sekä niiden arvioidut saapumisajat ja liikennetiedot Lähtö-välilehdeltä Go. Lue lisää suosikkireiteistä

Piilota tavallinen reitti

Jos olet ottanut käyttöön sijaintihistorian, reittiohjeissa näkyy joskus tavallinen reittisi kotiin tai työpaikalle. Voit piilottaa tavallisen reittisi Google Mapsissa milloin tahansa.

1. Napauta profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä  ja sitten Asetukset ja sitten Henkilökohtainen sisältö.
  2. Voit piilottaa reitit poistamalla käytöstä Tavalliset reitit.

Suosikkikuvakkeen valitseminen kodille tai työpaikalle

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Tallennettu Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Vaihda kuvaketta.
  4. Valitse luettelosta napauttamalla uusi kuvake kodille tai työpaikalle.
  5. Napauta Tallenna.

Vinkki:

• Voit lisätä kuvakkeet vain kodillesi ja työpaikallesi.
  • Tunnisteella merkityt paikat ovat yksityisiä, joten ne näkyvät vain sinulle.

Kotiin ja työpaikkaan liittyvien ongelmien korjaaminen Mapsissa

Jotta voit käyttää kotia ja työpaikkaa, kun haet reittiohjeita tai käytät niitä, sinun on otettava verkko- ja sovellustoiminta käyttöön. Jos et löydä kotiasi tai työpaikkaasi Mapsista, lue lisää verkko- ja sovellustoiminnan ottamisesta käyttöön.