Kodin tai työpaikan osoitteen määrittäminen ja muuttaminen

Voit hakea reittiohjeita entistä nopeammin tallentamalla kodin ja työpaikan osoitteet. Puhelimella ja tabletilla voit myös valita kodillesi ja työpaikallesi kuvakkeet.

Huom. Kodin ja työpaikan osoitteen määrittäminen, muokkaaminen ja tarkasteleminen kartalla edellyttää, että olet kirjautunut tilillesi. Lue lisää Google Mapsiin kirjautumisesta.

Kodin tai työpaikan osoitteen lisääminen

1. Avaa iPhonellasi tai iPadillasi Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta  Tallennetut  Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Valitse Koti tai Työ.
  4. Lisää osoite.

Koti- tai työosoitteen muuttaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta  Tallennetut  Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Muokkaa kotiosoitetta tai Muokkaa työosoitetta.
  4. Poista nykyinen osoite ja lisää sitten uusi osoite.

Kodin tai työpaikan osoitteen poistaminen

1. Avaa iPhonellasi tai iPadillasi Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta  Tallennetut  Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista kotiosoite tai Poista työosoite.

Kodin tai työpaikan reittiohjeiden hakeminen

1. Avaa iPhonellasi tai iPadillasi Google Maps ‑sovellus Maps. Lisää kodin ja työpaikan osoitteet, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Napauta Reittiohjeet Reittiohjeet.
  3. Valitse kulkuväline.
  4. Valitse Koti tai Työ.

Suosikkikuvakkeen valitseminen kodille tai työpaikalle

1. Avaa iPhonellasi tai iPadillasi Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta  Tallennetut  Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää 더보기 ja sitten Vaihda kuvaketta.
  4. Valitse luettelosta napauttamalla uusi kuvake kodille tai työpaikalle.
  5. Napauta Tallenna.

Huomioitavaa:

• Voit lisätä kuvakkeet vain kodillesi ja työpaikallesi.
  • Tunnisteella merkityt paikkasi ovat yksityisiä, joten vain sinä voit nähdä ne.

Kodin ja työpaikan näkymisongelmien korjaaminen Mapsissa

Kodin ja työpaikan osoitteiden käyttäminen haun tai reittiohjeiden käytön yhteydessä edellyttää, että verkko- ja sovellustoiminta on otettu käyttöön. Jos kodin ja työpaikan osoitetta ei näy Mapsissa, lue lisätietoja verkko- ja sovellustoiminnan käyttöönotosta.