Kodin tai työpaikan osoitteen määrittäminen ja muuttaminen

Voit hakea reittiohjeita entistä nopeammin tallentamalla kodin ja työpaikan osoitteet. Puhelimella ja tabletilla voit myös valita kodillesi ja työpaikallesi kuvakkeet.

Huom. Kodin ja työpaikan osoitteen määrittäminen, muokkaaminen ja tarkasteleminen kartalla edellyttää, että olet kirjautunut tilillesi. Lue lisää Google Mapsiin kirjautumisesta.

Kodin tai työpaikan osoitteen lisääminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta  Tallennetut  Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Valitse Koti tai Työ.
  4. Anna osoite.

Kodin tai työpaikan osoitteen muuttaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta  Tallennetut  Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Muokkaa kotiosoitetta tai Muokkaa työosoitetta.
  4. Poista nykyinen osoite ja lisää sitten uusi osoite.

Kodin tai työpaikan osoitteen poistaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta  Tallennetut  Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista kotiosoite tai Poista työosoite.

Kodin tai työpaikan reittiohjeiden hakeminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps. Määritä kodin ja työpaikan osoitteet, jos et vielä ole tehnyt sitä.
  2. Napauta Reittiohjeet Reittiohjeet.
  3. Valitse kulkuväline.
  4. Valitse Koti tai Työ.

Tavallisen reittisi näyttäminen tai piilottaminen

Jos olet ottanut käyttöön sijaintihistorian, reittiohjeissa voi näkyä tavallinen reittisi kotiin tai työpaikalle. Voit piilottaa tavallisen reittisi Google Mapsissa milloin tahansa.

1. Napauta profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä  ja sitten Asetukset ja sitten Henkilökohtainen sisältö.
  2. Voit piilottaa reitit poistamalla käytöstä Tavalliset reitit.

Suosikkikuvakkeen valitseminen kodille tai työpaikalle

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta  Tallennetut  Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Vaihda kuvaketta.
  4. Valitse luettelosta napauttamalla uusi kuvake kodille tai työpaikalle.
  5. Napauta Tallenna.

Huomioitavaa

• Voit lisätä kuvakkeet vain kodillesi ja työpaikallesi.
  • Tunnisteella merkityt paikkasi ovat yksityisiä, joten vain sinä voit nähdä ne.

Kodin ja työpaikan näkymisongelmien korjaaminen Mapsissa

Kodin ja työpaikan osoitteiden käyttäminen haun tai reittiohjeiden käytön yhteydessä edellyttää, että verkko- ja sovellustoiminta on otettu käyttöön. Jos kodin ja työpaikan osoitetta ei näy Mapsissa, lue lisätietoja verkko- ja sovellustoiminnan käyttöönotosta.