Utilitzar Street View a Google Maps

Street View us permet explorar llocs d'interès d'arreu del món, contemplar meravelles de la natura i visitar espais com ara museus, estadis, restaurants i petites empreses. Podeu utilitzar Street View a Google Maps, a la galeria de Street View o a l'aplicació Street View.

Descobriu on està disponible Street View.

Començar a utilitzar Street View a Google Maps

Per obtenir fotos de Street View, podeu cercar un lloc, deixar anar un marcador, tocar un marcador de lloc o utilitzar la capa Street View.

Cercar un lloc o col·locar un marcador

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o bé col·loqueu un marcador al mapa.
    • Per col·locar un marcador, mantingueu premut un lloc al mapa.
  3. A la part inferior, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu la foto que conté l'etiqueta "Street View" o bé seleccioneu la miniatura que conté una icona de Street View foto de 360.
  5. A la part superior esquerra, toqueu Enrere Enrere.

Tocar un marcador de lloc

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu un marcador de lloc.
  3. A la part inferior, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu la foto que conté l'etiqueta "Street View" o bé seleccioneu la miniatura que conté una icona de Street View foto de 360.
  5. A la part superior esquerra, toqueu Enrere Enrere.

Utilitzar la capa Street View

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior, toqueu Capes Capesi després Street View.
  3. Les línies blaves del mapa indiquen la cobertura de Street View. Toqueu qualsevol línia blava per accedir a Street View.

Explorar Street View

• Per mirar al voltant a Street View, arrossegueu el dit per la pantalla o toqueu la brúixola.
  • Per moure-us, toqueu les fletxes o feu doble toc sobre la imatge en la direcció en què vulgueu anar.
  • Per ampliar la visualització i canviar al mode horitzontal, gireu el dispositiu horitzontalment.
  • Per apropar la imatge, pinceu per ampliar la pantalla;
  • per allunyar-la, pinceu per reduir la pantalla.

Explorar Street View amb la visualització de pantalla dividida

Canvieu d'una imatge de Street View en pantalla completa a una visualització de pantalla dividida que també mostra un mapa petit.

• A la imatge de Street View que hi ha a la part inferior dreta, toqueu les fletxes de la pantalla dividida . La visualització de pantalla dividida mostra un mapa petit a la part inferior de la pantalla.
    • Per apropar un mapa, pinceu per ampliar la pantalla; per allunyar-lo, pinceu per reduir la pantalla.
    • Si seleccioneu un punt d'interès al mapa més petit, el mapa torna a centrar-se immediatament i es carreguen les imatges noves per obtenir la millor visualització del lloc.
    • Si toqueu una línia blava al mapa més petit, el mapa torna a centrar-se immediatament.

Informeu d'un problema de Street View

Per informar d'una imatge que s'ha de censurar o que pot ser ofensiva:
  1. Localitzeu la imatge.
  2. Feu clic a Més Més i, a continuació, Informa d'un problema.
  3. Seleccioneu el problema i feu clic a Envia.
  4. Revisarem l'informe al més aviat possible.