Google Mapsin latautumisen nopeuttaminen

Jos Google Maps latautuu hitaasti, voit kokeilla seuraavia keinoja latautumisen nopeuttamiseksi.

Päivittäminen uusimpaan sovellusversioon

Päivitä Maps-sovelluksesi ja varmista, että se toimii optimaalisesti ja että käytössäsi on uusimmat ominaisuudet. Päivitä Maps-sovellus seuraavia ohjeita noudattamalla:

1. Siirry App Storeen puhelimellasi tai tabletillasi.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Päivitykset .
  3. Valitse Päivitä kaikki.

Jos et ole vielä asentanut Maps-sovellusta, hanki Google Maps ‑sovelluksen uusin versio.

Sovellustietojen poistaminen

Google Maps tallentaa esimerkiksi jaetut ja tallennetut paikat sekä karttaruudut puhelimeesi tai tablettiisi.

Näiden tietojen poistamisen myötä

• välimuisti tyhjennetään (mukaan lukien laitteeseen tallennetut hakuehdotukset, reittiohjehaut, karttaruudut ja toimintasivun sisältö)
  • evästeet poistetaan.

Varmista ennen sovellustietojen poistamista, että haluat poistaa kaikki edellä mainitut tiedot, sillä toimintoa ei voi perua. Toiminto poistaa vain puhelimeen tai tablettiin tallennetut tiedot. Googlen palvelimilla olevia tietoja ei poisteta.

Voit poistaa sovellustiedot Google Maps ‑sovelluksesta noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Napauta valikkokuvaketta Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Käyttöehdot ja tietosuoja.
  4. Valitse Tyhjennä sovellustiedot.
  5. Napauta OK.

Pyydä apua Maps-asiantuntijalta

Jos yllä olevista vinkeistä ei ole apua, voit myös etsiä ratkaisua Google Mapsin tuotekeskusteluryhmästä. Jos Google Maps latautuu edelleen hitaasti, lähetä meille palautetta.