Gem foretrukne steder

Gem dine foretrukne steder i Maps, så du nemt kan finde dem, uanset om du bruger en computer, en telefon eller en tablet.

Tips!

Gem et sted
Du kan tilføje dine foretrukne steder på en liste, så du nemt kan finde dem senere. Der er forskel på at gemme et sted og downloade et offlineområde eller tilføje et sted. Få oplysninger om, hvordan du downloader et offlineområde eller tilføjer et sted i Google Maps.

Sådan gemmer du et sted:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på eller søg efter en virksomhed, et sted eller et sæt koordinater.
  3. Klik på Gem, og vælg en liste.

Det er kun dig, der kan se dine gemte steder, medmindre du opretter en liste over steder og deler den med andre. Google deler muligvis kombinerede oplysninger om brugeres gemte steder anonymt.

Gem et sted via et andet website

Hvis der er et integreret kort fra Google Maps på et website, kan du gemme det pågældende sted på din Google-konto.

1. Åbn det website, der har et integreret kort fra Google Maps.
  2. Klik på et sted på kortet.
  3. Klik på Gem, og vælg en liste.

Din stjerne og websitets navn vises både i computer- og mobilappversionen af Google Maps.

Find dine gemte steder
  1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Gemt Gem sted øverst til venstre.

Tip! Aktivér Web- og appaktivitet for at få vist gemte steder, mens du søger.

Slet et gemt sted
  1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Gemt Gem sted øverst til venstre.
  3. Klik på Mere Mere og så Rediger liste på den liste, som indeholder det sted, du vil fjerne.
  4. Klik på Fjern Fjern ud for det sted, du vil fjerne.