Video's van plaatsen zoeken en bekijken op Google Maps

Google Maps toont naast foto's soms ook YouTube-video's met meer informatie over specifieke plaatsen in een vermelding.

Zo zoek en bekijk je video's van plaatsen op Google Maps:

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek bovenaan naar een plaats.
  3. Swipe bovenaan de vermelding naar links door de foto's.
  4. Als je een YouTube-video tegenkomt, wordt die automatisch afgespeeld.
    Tip: Tik erop om de video op volledig scherm te openen.

Je YouTube-video's verwijderen van Google Maps

Als je YouTube-video zichtbaar is op Google Maps en je deze wilt verwijderen, volg je de onderstaande stappen:

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu.
  3. Selecteer Details  naast de video die je wilt beheren.
  4. Selecteer bovenaan Meer tonen.
  5. Vink het selectievakje uit naast Insluiten toestaan en dan selecteer Opslaan.