Stödet för inaktuella Google Maps-versioner upphör

Vi vill säkerställa en mer tillförlitlig upplevelse för användare och därför kommer Google Maps på Android inte längre fungera i appversionen 9.64 eller tidigare och Android version 4.3 eller tidigare efter den 31 oktober 2021.

Tips! Läs mer om hur du hittar information om vilken version av Google Maps-appen du har och hur du kontrollerar din Android-version.

Uppdatera Android-appen

Om du har version 9.64 eller tidigare av appen och enheten använder Android 4.4 eller senare:

Tips! Maps Go är tillgängligt på Android 4.4 och senare.

Uppdateringsproblem

Om du inte kan uppdatera appen har din version av Android OS inte längre stöd för den nyare versionen av Google Maps-appen (om enheten har Android version 4.3 eller tidigare och din appversion är 9.64 eller tidigare).

Åtgärda problem med brutna länkar

Om du har problem med att öppna länkar från Google Maps-appen:

1. Öppna Play Butik-appen Play Butik på en mobil enhet.
2. Sök efter Google Maps i Play Butik.
3. Tryck på Uppdatera uppe till höger.

Tips! Om du inte kan uppdatera appen kan du öppna google.com/maps i webbläsaren.