Utforsk feeden for brukerfellesskapet i Google Maps

Du kan få personlig tilpassede forslag og oppdateringer om steder i nærheten, for eksempel lokalområder, byer eller delstater, via feeden for brukerfellesskapet i Google Maps. Feeden for brukerfellesskapet inneholder følgende:

• oppdateringer fra andre Maps-brukere, bedrifter og tredjeparter, for eksempel lokale nyhetsnettsteder
  • innlegg fra personer du følger
  • personlig tilpassede anbefalinger basert på innstillingene og de tidligere aktivitetene dine

Slik kan du finne feeden for brukerfellesskapet:

• Sveip opp på bedriftsoppføringen på «Utforsk»-fanen.
  • Søk etter en by eller et annet sted, og sveip opp på bedriftsoppføringen.

Tips: Hvis du administrerer en bedriftsprofil og vil publisere innhold i feeden for brukerfellesskapet, kan du finne ut hvordan du legger ut innlegg som bedrift.

Viktig: Google kan fjerne innhold hvis vi mener at det er i strid med retningslinjene våre for innhold eller gjeldende lover. Anbefalingene påvirkes ikke av betaling fra andre selskaper. Betalt innhold på Google Maps er merket som nettopp det.

Bruk feeden i Utforsk-fanen

Innholdet i feeden din er personlig tilpasset og rangert basert på nett- og appaktiviteten din samt området du nå har valgt på kartet. Når du flytter kartområdet, oppdateres stedene i nærheten som vises på skjermen. Hvis du vil slå av personlig tilpassede anbefalinger, må du oppdatere innstillingene for nett- og appaktivitet.

Finn ut mer om hvordan du kan gi feeden din et personlig preg.

Du kan like, dele, følge eller sende melding til bedrifter via de aktuelle bedriftenes kort i feeden din. Hvis du vil følge og motta oppdateringer fra noen, er det bare å trykke på Følg ved siden av det aktuelle profilnavnet.

Du kan også legge til dine egne innlegg direkte fra Utforsk-fanen. Bilder eller anmeldelser av steder du legger til, kan bli anbefalt i andres Utforsk-fane. De som følger deg, kan også finne innholdet ditt i sin egen fane. Finn ut hvordan du kan administrerer Maps-profilen din.

Tips: Du kan minimere feeden ved å sveipe ned.

Utforsk feeden for brukerfellesskapet når du søker etter steder

Hvis du vil finne feeden for brukerfellesskapet, søker du etter et sted, for eksempel et lokalområde, en by eller en delstat, og så sveiper du opp på bedriftsoppføringen. Du kan finne nylige bilder og anmeldelser av området som er delt av Local Guides.