Tutustu-välilehden käyttäminen

Tutustu-välilehdeltä löydät personoituja suosituksia ja päivityksiä, jotka koskevat kartan alueella olevia paikkoja. Kun siirryt välilehdelle Google Maps ‑mobiilisovelluksessa, saat

• jälleenmyyjien, käyttäjien ja kolmansien osapuolten (kuten paikallisten nettiuutissivustojen) tekemiä päivityksiä
  • seuraamiesi yritysten ja käyttäjien lisäämiä postauksia
  • asetuksiisi ja aiempaan toimintaasi perustuvia personoituja suosituksia.

Vinkki: Jos hoidat yritysprofiilia ja haluat lisätä postauksen yhteisön fiidiin, tutustu yrityspostauksen tekemiseen.

Tutustu-välilehden fiidin käyttäminen

Fiidisi sisältö personoidaan ja järjestetään verkko- ja sovellustoimintasi, sijaintihistoriasi ja kartalla näkyvän alueen perusteella. Kun siirrät kartan aluetta, lähellä olevat paikat päivittyvät automaattisesti näytölläsi. Jos haluat laittaa personoidut suositukset pois päältä, päivitä verkko- ja sovellustoiminnan asetuksesi.

Lue lisää fiidin personoinnista.

Voit tykätä fiidisi yksittäisissä korteissa näkyvistä yrityksistä, jakaa tai seurata niitä tai lähettää niille viestejä. Jos haluat seurata jotakin käyttäjää ja saada hänen tekemiään päivityksiä, napauta profiilin nimen vierestä Seuraa.

Voit lisätä myös omia postauksiasi suoraan Tutustu-välilehdeltä. Jos lisäät paikkojen kuvia tai arvosteluita, ne voivat näkyä suosituksina muiden käyttäjien Tutustu-välilehdillä. Myös seuraajasi voivat nähdä lisäämäsi sisällön omilla välilehdillään. Lue lisää Maps-profiilin hoitamisesta.

Vinkki: Jos haluat pienentää fiidin, pyyhkäise alaspäin.