Explora el feed de la comunitat a Google Maps

Podeu obtenir suggeriments personalitzats i novetats sobre llocs propers, com ara barris, ciutats o estats, amb el feed de la comunitat de Google Maps. El feed de la comunitat inclou:

• Novetats d'altres usuaris de Maps, d'empreses i de tercers, com ara llocs web de notícies locals en línia
  • Publicacions de persones que seguiu
  • Recomanacions personalitzades basades en les vostres preferències i activitats anteriors

Per trobar el feed de la comunitat, teniu aquestes opcions:

• A la pestanya "Explora", feu lliscar cap amunt el full de lloc.
  • Cerqueu una ciutat o un altre lloc i feu lliscar cap amunt el full del lloc.

Consell: si gestioneu un perfil d'empresa i voleu fer publicacions al feed de la comunitat, obteniu informació sobre com podeu fer publicacions com a empresa.

Nota: és possible que Google suprimeixi contingut si determina que infringeix les polítiques de continguts o la legislació aplicable. Les recomanacions no depenen dels pagaments que fan altres empreses. A Google Maps el contingut de pagament està etiquetat.

Utilitzar el feed de la pestanya Explora

El contingut del vostre feed és personalitzat i es classifica segons l'activitat al web i en aplicacions i l'àrea del mapa actual. Quan moveu l'àrea del mapa, es tornen a carregar automàticament a la pantalla els llocs propers. Per desactivar les recomanacions personalitzades, actualitzeu la configuració d'Activitat al web i en aplicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu personalitzar el vostre feed.

Podeu fer m'agrada a les empreses, compartir-les, seguir-les o bé enviar-los missatges a les seves targetes individuals del feed. Per seguir algú i rebre'n informació actualitzada, toqueu Segueix al costat del seu nom de perfil.

També podeu afegir les vostres pròpies publicacions directament des de la pestanya Explora. Pot ser que les fotos o ressenyes que afegiu sobre un lloc es recomanin a les pestanyes Explora d'altres persones. Els vostres seguidors també poden veure a les seves pestanyes el contingut que publiqueu. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar el vostre perfil de Maps.

Consell: per minimitzar el feed, llisqueu cap avall.

Explorar el feed de la comunitat quan cerqueu llocs

Per trobar el feed de la comunitat, cerqueu un lloc, com ara un barri, una ciutat o una província, i feu lliscar cap amunt el full de lloc. Podeu trobar fotos i ressenyes recents de l'àrea compartides pels nostres Local Guides.