Utilitzar la pestanya Explora

Rebeu suggeriments personalitzats i informació actualitzada sobre llocs de la vostra àrea del mapa. Navegueu fins a la pestanya Explora de l'aplicació mòbil Google Maps per veure:

• Informació actualitzada sobre comerços al detall, usuaris i tercers, com ara llocs web de notícies locals en línia
  • Publicacions d'empreses o de persones que seguiu
  • Recomanacions personalitzades basades en les vostres preferències i activitats anteriors

Consell: si gestioneu un perfil d'empresa i voleu fer publicacions al feed de la comunitat, obteniu informació sobre com podeu fer publicacions com a empresa.

Utilitzar el feed de la pestanya Explora

El contingut del vostre feed és personalitzat i es classifica segons l'activitat al web i en aplicacions, l'historial d'ubicacions i la zona del mapa actual. Quan moveu l'àrea del mapa, es tornen a carregar automàticament a la pantalla els llocs propers. Per desactivar les recomanacions personalitzades, actualitzeu la configuració d'Activitat al web i en aplicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu personalitzar el vostre feed.

Podeu fer m'agrada a les empreses, compartir-les, seguir-les o bé enviar-los missatges a les seves targetes individuals del feed. Per seguir algú i rebre'n informació actualitzada, toqueu Segueix al costat del seu nom de perfil.

També podeu afegir les vostres pròpies publicacions directament des de la pestanya Explora. Pot ser que les fotos o ressenyes que afegiu sobre un lloc es recomanin a les pestanyes Explora d'altres persones. Els vostres seguidors també poden veure a les seves pestanyes el contingut que publiqueu. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar el vostre perfil de mapes.

Consell: per minimitzar el feed, llisqueu cap avall.