Ret en manglende adresse eller en forkert placering af markør

Du kan tilføje eller redigere adresser i Maps, så de kan ses af andre. Tilføj postadresser, ret den adresse, hvor pakker skal leveres, eller juster markørplaceringer.

Ret en adresse

Vigtigt!

Organisationer eller myndigheder kan rette flere adresser i Google Maps med Google Maps-indholdspartnere. Disse organisationer eller myndigheder skal opfylde vores partner- og indholdskrav for at kunne gøre det.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter en adresse.
  3. Klik derefter på Foreslå en ændring og derefter Forkert markørplacering eller adresse.
  4. Angiv adresseoplysningerne. Klik derefter på Send.

Hvis du vil tilføje en adresse på en vej, der ikke er med på kortet, skal du først tilføje vejen.

Tilføj en ny adresse

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu
  3. Klik på Rediger kortet og derefter Forkert placering af markør eller adresse nederst.
  4. Flyt kortet, og centrér det på den adresse, du vil tilføje.
  5. Angiv adresseoplysningerne.
  6. Klik på Send for at indsende oplysningerne.

Hvis du vil rette flere adresser skal du tilføje adresserne hver for sig ved at følge ovenstående fremgangsmåde.

Foretag ændringer af andre steder eller adresser

Tilføj en privat etiket

Du kan føje en privat etiket til steder på dit kort. Når du retter en adresse, kan din opdatering ses af andre. Det er dog kun dig, der kan se dine private etiketter. Markerede steder vises på dit kort, i søgeforslag og under Gemt Gem sted.

Tilføj et sted eller en bygning, der mangler

Du kan også tilføje manglende steder, f.eks. offentlige vartegn, caféer eller andre lokale virksomheder. Se, hvordan du tilføjer manglende steder på kortet.