Visa dina Google Shopping-sidor i Manufacturer Center

Du kan förhandsgranska hur produkten kommer att se ut på Google Shopping från ditt Manufacturer Center-konto.

Exempel på produktinformation i Google Shopping med titel, betyg, bild, recensioner, alternativ och prisexempel i olika webbelement.

Gör så här

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Klicka på Produkter och klicka sedan på den produkt du vill visa.
  3. Klicka på fliken Variantdata.
  4. Klicka på Visa på Google Shopping under produktens titel.
Obs! För vissa produkter kanske länken Visa på Google Shopping inte finns eller leder till en tom sida. Då kan det vara så att produkterna inte är tillgängliga i det aktuella landet.