Uw Google Shopping-pagina's bekijken in Manufacturer Center

U kunt vanuit uw Manufacturer Center-account een voorbeeld bekijken van hoe uw product op Google Shopping wordt weergegeven.

Een voorbeeld van een Google Shopping-vermelding met de titel, beoordeling, afbeelding, reviews, opties en gebruikelijke prijzen in de verschillende webelementen.

Instructies

1. Log in op uw Manufacturer Center-account.
  2. Klik op Producten en vervolgens op het product dat u wilt bekijken.
  3. Klik op het tabblad Variantgegevens.
  4. Klik onder de titel van het product op Bekijken op Google Shopping.
Tip: Houd er rekening mee dat sommige producten geen link voor 'Bekijken op Google Shopping' hebben of een link hebben die naar een lege pagina leidt. Deze producten zijn mogelijk niet beschikbaar in het land waarvoor u ze bekijkt.