Hantera varumärkesägare

I den här artikeln kan du läsa om hur datapartner kan granska, redigera och länka olika varumärkesägare i sitt Manufacturer Center-konto.

Så fungerar det

I avsnittet Kunder finns information om varumärkesägare som du arbetar med. Där kan du godkänna eller avvisa förfrågningar om att länka konton.

• Du namnger dina kunder i fältet Kundens namn.
  • I fältet Kund-id skapar du ett id som används i flöden för att ange för vilken kund varje produkt är avsedd. Varje id bör vara unikt.

Gör så här

Så här redigerar du en kunds information:

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Klicka på Kunder i navigeringsmenyn.
  3. Klicka på kundens namn och sedan Kundinformation.
  4. Lägg till Kundens namn och Kund-id.
  5. Klicka på Spara.

Varumärkesägare kan begära att länka sitt konto med ditt. Så här godkänner eller avvisar du länkningsförfrågningar:

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Klicka på Kunder i navigeringsmenyn.
  3. Filtrera kunderna så att du bara se kunder som ännu inte är länkade.
  4. Godkänn en begäran genom att klicka på Bekräfta i kolumnen Åtgärder.
  5. Avvisa en begäran genom att klicka på Avvisa i kolumnen Åtgärder.
  6. Om du väljer att bekräfta behöver du ange ett unikt kund-id eller välja Jag lägger till kund-id senare.

Du kan också ta bort länken till kontot när som helst genom att klicka på Ta bort länk i kolumnen Åtgärder.