Hantera varumärkesägare

I den här artikeln kan du läsa om hur datapartner kan granska, redigera och länka olika varumärkesägare i sitt Manufacturer Center-konto.

Så fungerar det

I avsnittet "Kunder" finns information om varumärkesägare som du arbetar med. Där kan du godkänna eller avvisa förfrågningar om att länka konton.

Gör så här

Så här redigerar du en kunds information:

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Klicka på Kunder i navigeringsmenyn.
  3. Klicka på kundens namn och sedan Kundinformation.
  4. Lägg till Kundens namn och Kund-id.
  5. Klicka på Spara.

Varumärkesägare kan begära att länka sitt konto med ditt. Så här godkänner eller avvisar du länkningsförfrågningar:

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Klicka på Kunder i navigeringsmenyn.
  3. Filtrera kunderna så att du bara se kunder som ännu inte är länkade.
  4. Godkänn en begäran genom att klicka på Bekräfta i kolumnen Åtgärder.
  5. Avvisa en begäran genom att klicka på Avvisa i kolumnen Åtgärder.
  6. Om du väljer att bekräfta behöver du ange ett unikt kund-id eller välja Jag lägger till kund-id senare.

Du kan också ta bort länken till kontot när som helst genom att klicka på Ta bort länk i kolumnen Åtgärder.