Merkeigenaren beheren

In dit artikel wordt uitgelegd hoe gegevenspartners verschillende merkeigenaren in hun Manufacturer Center-account kunnen beoordelen, bewerken en koppelen.

Hoe het werkt

In het gedeelte "Klanten" kunt u informatie bekijken over merkeigenaren waarmee u samenwerkt en verzoeken om accountkoppeling goedkeuren of afwijzen.

Instructies

Ga als volgt te werk om de gegevens van een klant te bewerken:

1. Log in op uw Manufacturer Center-account.
  2. Klik in het navigatiemenu op Klanten
  3. Klik op de naam van de klant en vervolgens op Klantgegevens.
  4. Voeg de Klantnaam en de Klant-ID toe.
  5. Klik op Opslaan.

Merkeigenaren kunnen een verzoek indienen om hun account aan dat van u te koppelen. Ga als volgt te werk om deze verzoeken goed te keuren of af te wijzen:

1. Log in op uw Manufacturer Center-account.
  2. Klik in het navigatiemenu op Klanten
  3. Filter de klanten om alleen klanten te zien die nog niet zijn gekoppeld.
  4. Klik op Bevestigen in de kolom 'Acties' om het verzoek goed te keuren.
  5. Als u het verzoek wilt afwijzen, klikt u op Afwijzen in de kolom 'Acties'.
  6. Als u ervoor kiest te bevestigen, geeft u een unieke klant-ID op of selecteert u 'Ik voeg de klant-ID later toe'.

U kunt uw account ook op elk gewenst moment ontkoppelen door in de kolom 'Acties' op Ontkoppelen te klikken.