Testa direktuppladdningen

Du kan förhandsgranska data i Manufacturer Center utan att åsidosätta befintliga flöden. Det kan vara bra att testa uppladdningen i följande fall:

• När du skapar ett flöde.
  • När flödet redan är registrerat. Det kan till exempel vara när du inte har laddat upp flödesfilen eller vill uppdatera flödesfilen med en ny version.

Testa direktuppladdningen när du skapar och registrerar ett flöde:

1. Klicka på plusknappen och lägg till ett nytt flöde.
  2. Slutför steg 1 (Grundläggande information) och 2 (Primärflödesnamn och inmatningsmetod). Läs mer om hur du skapar ett primärt flöde.
  3. I steg 3 (Konfigurering) klickar du på Ladda upp en fil nu (valfritt).
  4. Markera rutan för Testöverföring.
  5. Klicka på Fortsätt.
  6. Granska eventuella fel och varningar som visas på fliken Bearbetning. Obs! När flödet är aktivt kan du se en fullständig felrapport på fliken Diagnostik.

Testa en ny flödesfil på ett nyregistrerat flöde:

1. Välj det primära flöde för vilket du vill testa en uppdaterad version.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter till höger om fliken Bearbetning.
  3. Välj Överför flödesfil i rullgardinsmenyn.
  4. Välj vilken fil du vill överföra.
  5. Markera rutan för Testöverföring.
  6. Granska eventuella fel och varningar som visas på fliken Bearbetning. Obs! När flödet är aktivt kan du se en fullständig felrapport på fliken Diagnostik.

Tänk på: Testflöden kan inte skapas som separata flöden.