kapacitet [capacity]

Attributet kapacitet [capacity] definierar lagringsutrymmet hos en produkt som ger möjlighet att lagra digitala filer och innehåll. Här är några exempel på hur du använder kapacitet:

• en smartphone som finns med 16 GB, 32 GB och 64 GB lagringsutrymme
  • ett SSD-minne som finns i storlekarna 512 GB, 1 TB och 2 TB

Användningsområde

Krävs för alla elektroniska produkter i en varugrupp som varierar efter lagringsutrymme. Rekommenderas för alla produkter där lagringsutrymme är ett viktigt, särskiljande attribut.

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att Google förstår den data du skickar.

Mer information om när och hur du skickar in värden på engelska finns i avsnittet om att skicka in din produktdata

Typ Heltal + måttenhet (Unicode-tecken. Rekommenderas: endast ASCII)
Mått som stöds MB, GB, TB
Upprepat fält nej
Filformat Exempelvärde
Text (TSV) 16 GB
XML (flöden) <g:capacity>16 GB</g:capacity>

Riktlinjer

Följ dessa riktlinjer för att se till att du skickar data av hög kvalitet om dina produkter.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att kunna visa din produkt på Google. Om du inte följer kraven underkänner vi din produkt och meddelar dig om det på sidan Diagnostik i Manufacturer Center-kontot.

• Använd ett av de tre värden som stöds:
    • ”MB” [MB]
    • “GB” [GB]
    • “TB” [TB]

Bra metoder

De här tipsen kan hjälpa dig gå längre än de grundläggande kraven och optimera din produktdata för att få bästa möjliga resultat.

Räkna inte med storleken på RAM, tillfälligt eller flyttbart lagringsutrymme i en enhet.

Exempel

Produkter med flash-minne

Attribut Värde
kapacitet [capacity] 32 GB