Flera destinationer för produktinformation

När du har laddat upp produktinformationen till Google Manufacturer Center kan den användas i ett antal destinationer:

• Shopping-katalogen: Produkterna läggs till i Shopping-katalogen som standard. Ingen ytterligare konfiguration krävs.
  • Shopping-annonser: Du kan använda din produktdata för att lyfta fram dina produkter i sökannonser på Google.com eller på detaljhandelswebbplatser. Ytterligare konfiguration krävs om du vill aktivera det här alternativet. Läs mer
  • 3D-upplevelser: Du kan visa dina produkter i 3D och förstärkt verklighet (AR) på Google Sök. Detta är endast tillgängligt på mobila enheter och i USA. Läs mer om hur du visar produkter i 3D och AR

Ta bort en viss destination från ett flöde

Om du vill utesluta ett flöde från en viss destination efter att ha konfigurerat kontot:

1. Klicka på avsnittet Flöden på fliken Produkter.
  2. Klicka på namnet på det flöde du vill uppdatera.
  3. Välj fliken Inställningar i flödet.
  4. Klicka på Redigera längst ned på sidan. Avmarkera alla destinationer som du vill utesluta.
  5. Klicka på Spara ändringar längst ned på sidan.

Tänk på att du inte kan förhindra att ett flöde används för Shopping-annonser med de här inställningarna.

Visa statusen för flöden och varor för olika destinationer

Visa ett flödes destination:

1. Klicka på avsnittet Flöden på fliken Produkter.
  2. Klicka på namnet på det flöde du vill uppdatera.
  3. Välj fliken Inställningar i flödet.
  4. Du kan se vilka destinationer flödet är aktiverat för. Observera att Shopping-katalogen är aktiverad som standard och visas inte i den här listan.