Tuotetietojen useat sijainnit

Kun olet ladannut tuotetiedot Google Manufacturer Centeriin, niitä voidaan käyttää useissa näyttöpaikoissa.

• Shopping-luettelo: Tuotteesi lisätään oletusarvoisesti Shopping-luetteloon. Lisämäärityksiä ei tarvita.
  • Shopping-mainokset: Voit tehostaa tuotteidesi näkyvyyttä Google.comin hakumainoksissa tai jälleenmyyjien verkkosivustoilla tuotetietojen avulla. Tämän toiminnon käyttöönotto edellyttää lisämäärityksiä. Lue lisää
  • 3D-sisältö: Voit esitellä tuotteitasi Google Haussa kolmiulotteisesti ja lisätyn todellisuuden (AR) avulla. Ominaisuus on saatavilla vain mobiililaitteilla Yhdysvalloissa. Lue lisää tuotteiden esittelemisestä kolmiulotteisesti ja lisätyn todellisuuden avulla

Tietyn näyttöpaikan poistaminen syötteestä

Jos haluat poistaa syötteen tietystä näyttöpaikasta tilin asetusten valitsemisen jälkeen, toimi seuraavasti:

1. Avaa Tuotteet-välilehti ja klikkaa Syötteet.
  2. Klikkaa päivitettävän syötteen nimeä.
  3. Siirry valitun syötteen Asetukset-välilehdelle.
  4. Klikkaa sivun alareunasta Muokkaa. Poista valinta kaikista sijainneista, jotka haluat poistaa syötteestä.
  5. Valitse sivun alareunasta Tallenna muutokset.

Huom. Et voi estää syötteen käyttöä Shopping-mainoksissa näillä asetuksilla.

Syötteiden ja tuotteiden tila eri näyttöpaikoissa

Jos haluat nähdä syötteen tietyn näyttöpaikan, tee näin:

1. Avaa Tuotteet-välilehti ja klikkaa Syötteet.
  2. Klikkaa päivitettävän syötteen nimeä.
  3. Siirry valitun syötteen Asetukset-välilehdelle.
  4. Näet luettelon kaikista syötteen aktiivisista sijainneista. Huomaa, että Shopping-luettelo on oletusarvoisesti käytössä, joten sitä ei näytetä luettelossa.