Toegang toestaan via uw robots.txt-bestand

Wilt u Google toegang geven tot uw content? Zorg dan dat uw robots.txt-bestand de user-agents Googlebot, AdsBot-Google en Googlebot-Image toestaat uw site te crawlen. Voeg hiervoor de volgende regels to aan uw robots.txt-bestand:

User-agent: Googlebot
Disallow:

User-agent: AdsBot-Google
Disallow:

User-agent: Googlebot-Image
Disallow:

Bekijk meer informatie over het robots-uitsluitingsprotocol.

Google kan informatie die is verkregen via deze of andere user-agents gebruiken om onze Google Ads-systemen te verbeteren.