Växla mellan konton i Manufacturer Center

Du kan använda ett enda Google-konto för att enkelt växla mellan alla Manufacturer Center-konton du hanterar.

I den här artikeln finns information om hur du växlar från ett konto till ett annat i Manufacturer Center.

Obs! Du måste vara en behörig användare för varje konto du vill komma åt. Om du hanterar Manufacturer Center-konton på uppdrag av partner bör du se till att kontoägaren har lagt till ditt Google-konto som en användare.

Visa och hantera flera konton

Om ditt Google-konto har åtkomst till flera Manufacturer Center-konton använder du rullgardinsmenyn i översikten för att växla mellan konton. Gör så här:

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Navigera till ditt konto-id i översikten.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn  och välj det konto du vill hantera.

Läs mer om hur du hanterar ditt konto