Arbeta med datapartner

Datapartner är andra företag än Google som hanterar och distribuerar produktinformation åt dig (till exempel företag för produktinformationshantering, flödeshanteringsbyråer, producenter av multimedieinnehåll osv.). De kan hjälpa dig att förbereda och skicka in produktdata till Manufacturer Center och att hålla uppgifterna korrekta och aktuella. En och samma datapartner måste tillhandahålla all data för varje enskild produkt.

Hantera datapartner i Manufacturer Center

Du har angett vilka datapartner du arbetar med i ditt Manufacturer Center-konto. Håll informationen uppdaterad genom att uppdatera ditt konto om din status hos en datapartner ändras.

Lägga till datapartner

Lägg till en datapartner i ditt Manufacturer Center-konto:

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Klicka på menyn med tre punkter och klicka sedan på Länka konton.
  3. Välj fliken Datapartner.
  4. Klicka på plusknappen, sök efter datapartnerns namn och klicka på Lägg till. Du kan lägga till flera datapartner genom att upprepa det här steget.

Ta bort datapartner

Ta bort en datapartner från ditt Manufacturer Center-konto:

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Klicka på menyn med tre punkter och klicka sedan på Länka konton.
  3. Välj fliken Datapartner.
  4. Klicka på Ta bort i åtgärdsmenyn nära datapartnern.

Obs! Om datapartnern ännu inte har godkänt din länkningsbegäran kan du klicka på Avbryt begäran i åtgärdsmenyn.