Slik samarbeider du med datapartnere

Datapartnere er selskaper som ikke er knyttet til Google, som administrerer og distribuerer produktinformasjon på dine vegne (for eksempel firmaer eller byråer som jobber med administrasjon av produktinformasjon, feedadministrasjon eller produksjon av detaljert innhold). De kan hjelpe deg med å klargjøre og sende inn produktinformasjon til Manufacturer Center på en enklere måte, noe som bidrar til å holde informasjonen din riktig og oppdatert. Informasjonen for hvert produkt må sendes inn av én enkelt datapartner.

Administrer datapartnere i Manufacturer Center

I Manufacturer Center-kontoen din har du oppgitt hvilke datapartnere du samarbeider med. Sørg for å oppdatere kontoen din hvis forholdet ditt til en av datapartnerne endrer seg.

Legg til en datapartner

Slik legger du til eller sletter en datapartner i Manufacturer Center-kontoen din:

1. Logg på Manufacturer Center-kontoen din.
  2. Klikk på menyen med tre prikker og deretter på Kontotilknytning.
  3. Velg Datapartnere-fanen.
  4. Klikk på plussknappen, søk etter datapartnerens navn, og klikk på Legg til. Du kan legge til flere datapartnere ved å gjenta dette trinnet.

Fjern en datapartner

Slik fjerner du en datapartner fra Manufacturer Center-kontoen din:

1. Logg på Manufacturer Center-kontoen din.
  2. Klikk på menyen med tre prikker og deretter på Kontotilknytning.
  3. Velg Datapartnere-fanen.
  4. Klikk på Slett i «Handlinger»-menyen nær datapartneren.

Merk: Hvis datapartneren foreløpig ikke har godtatt forespørselen om tilknytning, kan du klikke på Avbryt forespørselen i «Handlinger»-menyen.

Linker til beslektet innhold