Werken met gegevenspartners

Gegevenspartners zijn andere bedrijven dan Google die namens u productinformatie beheren en distribueren (bijvoorbeeld bedrijven voor productinformatiebeheer, bureaus die feeds beheren of makers van rijke content). Zij kunnen de manier vereenvoudigen waarop u productgegevens voorbereidt en aanlevert bij Manufacturer Center, waardoor het makkelijker wordt om uw gegevens juist en up-to-date te houden. De gegevens van elk product mogen maar door één gegevenspartner worden geleverd.

Gegevenspartners beheren in Manufacturer Center

In uw Manufacturer Center-account heeft u vastgesteld met welke gegevenspartners u samenwerkt. Houd deze gegevens actueel door uw account te updaten als uw relatie met een gegevenspartner verandert.

Gegevenspartners toevoegen

Ga als volgt te werk om een gegevenspartner aan uw Manufacturer Center-account toe te voegen:

1. Log in op uw Manufacturer Center-account.
  2. Klik op het menu met drie stippen en vervolgens op Accounts koppelen.
  3. Selecteer het tabblad Gegevenspartners.
  4. Klik op de plusknop, zoek de naam van de gegevenspartner en klik op Toevoegen. U kunt meerdere gegevenspartners toevoegen door deze stap te herhalen.

Gegevenspartners verwijderen

Ga als volgt te werk om een gegevenspartner uit uw Manufacturer Center-account te verwijderen:

1. Log in op uw Manufacturer Center-account.
  2. Klik op het menu met drie stippen en vervolgens op Accounts koppelen.
  3. Selecteer het tabblad Gegevenspartners.
  4. Klik in het menu Acties bij de gegevenspartner op Verwijderen.

Opmerking: Als de gegevenspartner uw verzoek tot accountkoppeling nog niet heeft geaccepteerd, kunt u op Verzoek annuleren klikken in het menu Acties.