Sådan arbejder du med datapartnere

Datapartnere er andre virksomheder end Google, der forvalter og distribuerer produktoplysninger på dine vegne (f.eks. firmaer, der tilbyder produktinformationsstyring, bureauer, der tilbyder feedadministration, producenter af detaljeret indhold osv.). De kan forenkle den måde, hvorpå du forbereder og indsender produktdata til Manufacturer Center, som hjælper med at holde dine data nøjagtige og opdaterede. For hvert individuelle produkt skal alle data leveres af en enkelt datapartner.

Administrer datapartnere i Manufacturer Center

På din Manufacturer Center-konto har du identificeret de datapartnere, du samarbejder med. For at holde disse oplysninger aktuelle skal du opdatere din konto, hvis din status med en datapartner ændres.

Tilføj datapartnere

Sådan tilføjer eller sletter du en datapartner fra din Manufacturer Center-konto:

1. Log ind på din Manufacturer Center-konto.
  2. Klik på prikmenuen , og klik derefter på Kontolinkning.
  3. Vælg fanen Datapartnere.
  4. Klik på plusknappen, søg efter datapartnerens navn, og klik på Tilføj. Du kan tilføje flere datapartnere ved at gentage dette trin.

Fjern datapartnere

Sådan fjerner du en datapartner fra din Manufacturer Center-konto:

1. Log ind på din Manufacturer Center-konto.
  2. Klik på prikmenuen , og klik derefter på Kontolinkning.
  3. Vælg fanen Datapartnere.
  4. I menuen "Handlinger" i nærheden af datapartneren skal du klikke på Slet.

Bemærk! Hvis datapartneren endnu ikke har accepteret din anmodning om kontolinkning, kan du klikke på Annuller anmodning i menuen "Handlinger".